Livrare gratuita peste 200 lei

Blugi pentru Barbati

48 produse

48 produse

Back to top

Magazin online de blugi pentru bărbați FASHIONMIX – Bărbații se îmbracă aici!

Pentru cei 150 de ani din creația lor, blugii s-au transformat din îmbrăcăminte de cowboy într-o parte obligatorie din garderoba fiecărui bărbat.

O gamă largă de modele de blugi la FASHIONMIX

În magazinul online Fashionmix am selectat blugi bărbați cu o varietate mare de modele și desene: modele înguste slim-fit de blugi pentru bărbați, blugi cu fund coborât, blugi rupți, blugi stropite cu vopsea, blugi largi rap, blugi baggy, blugi cu aspect elegant și clasic, blugi de bărbați gen țigără sau blugi stil șalvari. Vă garantăm că veți găsi perechea perfectă!

Cum să purtăm blugi de bărbați?

Industria modei moderne a schimbat modele de blugi, astfel încât acum aveți posibilitatea să le purtați, practic, oriunde - în timpul liber, pentru o plimbare, în club, discotecă, la locul de muncă, în parc, chiar și până la o nuntă. Practic cu ei toate combinațiile sunt posibile, ceea ce face blugii îmbrăcăminte mereu universală. Se pot purta cu cămăși, tricouri, pulovere, bluze, hanorace, în combinație cu o jachete de piele sau jachete și geci, potrivită pentru zilele reci de iarnă. Adăugați la ținuta și perechea preferată de teniși și veți deveni numărul unu în compania dumneavoastră!

Care sunt prețurile la modelele de blugi FASHIONMIX?

Prețurile noastre sunt de 140 și 200 lei. Toate prețurile sunt conform piață romănă și conform buzunarul romănilui. Blugile  pe care le oferim seamănă cu modelele scoase de firmele top de modă Dsquared, Philipp Plein, Dolce&Gabbana și Gucci, dar prețurile noastre sunt mult mai accesabile. Calitatea și design-ul nostru de blugi se apropie foarte mult la ceea ce găsim la produsele prezentate de către firmele deja stabilite pe piață mundială.

Nu rata ofertele de blugi la magazinul online FASHIONMIX!