Livrare ieftină de la 9.99 lei. Gratuită peste 200 lei

Pantaloni Baggy Bărbați

Produse 1 - 48 din 65

1 2

Produse 1 - 48 din 65

1 2
Back to top

Magazin online de pantaloni baggy bărbătești FASHIONMIX – Bărbații se îmbracă aici

Pantalonii baggy de bărbați au devenit  îmbrăcăminte foarte populară în anilor '80 conform stilul atractiv a stelelelor de rap. Au  încep să apară în colecțiile de designerii, iar această tendință în moda apare periodic, o dată la câțiva ani.

O gamă largă de modele de pantaloni baggy la FASHIONMIX

În magazinul online Fashionmix veți găsi o mare varietate de pantaloni baggy pentru bărbați în pas cu tendințele recente: modele cu turul foarte jos și modele înguste, modele care seamănă cu trening, cu buzunare sau fără, in culori asortate sau combinatii de efect. Toate modelele noastre de pantaloni baggy bărbătești sunt, în general, din materiale naturale, care garantează un confort maxim.

Cum să purtăm pantalonii baggy bărbătești?

În ziua de azi, am putea spune că modelele de pantaloni baggy pentru bărbați au lovit dinou famă printre bărbații tineri moderni. Și de ce nu? Ei oferă comoditate și nenumerate combinații cu orice alta parte din îmbrăcămintea zilnică - tricouri, geci, teniși, geci din piele și desigur, sunt potrivite pentru orice loc sau distacție. Poti sa te duci cu ei la o plimbare în parc, la antrenament, chiar și la discotecă!

Care sunt prețurile la modelele de pantaloni „baggy“  FASHIONMIX?

Prețurile noastre sunt de 50și 100 lei. Toate prețurile sunt conform piața romănă și conform buzunarul romănilui dar calitatea și design-ul nostru se apropie foarte mult la ceea ce găsim la produsele prezentate de către firmele deja stabilite pe piață mundială.

Nu rata ofertele de pantaloni „baggy” la magazinul online FASHIONMIX!