Livrare gratuita peste 200 lei

Tenisi pentru Dame

3 produse

Back to top

TENIȘI ȘI PANTOFI SPORT PENTRU FEMEI ONLINE LA PREȚURI MICI
Preturi excelente pentru teniși unice pentru femei de la Fashionmix. În plus față de eleganță și frumusețe, femeia modernă se bazează pe comoditatea. Ce este mai bine decât obținerea unei combinații perfecte între aceste trei condiții importante? Cu noi, fiecare doamnă poate alege între modelele confortabile, modele de teniși și pantofi sport de dame originale și moderne. Numai modele moderne de teniși înalți și joși, teniși cu platformă, slip-on, brocart, perle, pietre, funde, șireturi elastice, motive colorate, inimi, inscripții Love, broderii de diferite culori + argintiu și auriu.

 

CE MODELE DE TENIȘI PENTRU FEMEI SUNT DISPONIBILE LA FASHIONMIX
Oferim o varietate de încălțăminte pentru diferite ocazii, modelele putând fi purtate atât în sezonul cald, cât și în sezonul rece, și pot fi combinate atât cu îmbrăcămintea sport, cât și cu cea obișnuită. Colecțiile noastre impresionează cu platformele lor joase și platformele înalte, tălpile confortabile joase și înalte, practicalitate și dinamica. Printre modelele din colecțiile noastre puteți găsi – pantofi sport slip-on, teniși slip-on, teniși din țesătură, teniși din piele, teniși din pânză, teniși din piele ecologica, teniși din cauciuc, teniși tip șoseta, teniși cu funde, teniși cu păr, teniși păroși, teniși fără șireturi etc. Propunerile noastre sunt întâlnite în diferite variante, decorațiuni și elemente stilizate- cu brocart, perle, pietre, paiete, teniși argintii și aurii, lanțuri, în două culori, detalii, șireturi, găuri, șireturi satinate, motive colorate, inima, inscripții Love, stele, inscripții, șireturi elastice, ținte, broderii și multe altele.

Cumpărați perechea dvs. din magazinul online FASHIONMIX acum! Veți arăta atractiv în orice situație și vă veți simți confortabil în orice ocazie.