Livrare cu Urgent Cargus

Hanorace cupluri

Hanorace cupluri

Nu exista produse conform criteriilor selectate.

Back to top

Hanorace pentru cupluri – cadou perfect pentru îndrăgostiți cu sau fără ocazie

  • De ce hanorace pentru el și pentru ea?
  • Cum să aleg imprimeul hanoracelor?
  • Prețurile hanoracelor pentru cupluri
  • Calitatea imprimării hanoracelor
  • Cum să spălați și să păstrați hanoracele pentru cupluri
  • Hanorace pentru cupluri ca cadou

Ați găsit magazinul online potrivit pentru comanda a hanoracelor pentru cupluri. Din rândurile de jos, veți afla mai multe despre hanorace pentru îndrăgostiți și cum puteți găsi aplicarea lor sau de ce le puteți da ca un cadou și puteți surprinde o familie sau o persoană iubită.

De ce hanorace pentru el și pentru ea?

Încă nu știți că hanoracele pentru cupluri sunt foarte cool? Le descoperiți pentru prima dată? Hanoracele pentru el și pentru ea sunt unele din cele mai bune haine complementare, idei de cadouri sau element de distracție în relațiile dvs. În plus, hanoracele noastre sunt foarte moi și bune ca o țesătură, nu sunt foarte groase pentru a sudoare și că nu să le poți purta la orice ocazie (nimeni nu îi place gros matlasat hanorac sudoare, cu care ne-am torturat ca elevi). Da, hanoracele noastre nu au un fermoar, dar pot fi dezbrăcate cu o ușoară mișcare. Și când spunem hanorac, avem în vedere bluză cu sau fără fermoar, dar întotdeauna cu o glugă.

Cum să aleg imprimeul hanoracelor?

În Fashionmix avem o mare varietate de imprimări pentru hanoracele pentru cupluri. Designerii noștri proiectează și fabrică printurile, luându-le în conformitate cu tendințele și tendințele. De asemenea, utilizăm inspirația de pe Internet, încercând mereu să avem imagini noi pentru hanoracele.

Avem diferite tipuri de printuri pentru hanoracele noastre:

Cu imagini mari sau mici

În colecția magazinului nostru online, veți găsi multe modele hanorace pentru el și pentru ea ,cu imagini mari sau mici. Alegeți dacă doriți să fiți mai vizibil de la distanță sau doriți ca printul dvs. de dragoste să rămână puțin mai incognito.


Cu inscripții mari sau mici

Pentru acei dintre voi care nu le place imaginile, dar le place inscripțiile (probabil pentru că aveți o mulțime de tatuaje cu inscripții), în catalogul online avem și hanorace cu inscripții mari și mici, mesaje scurte și lungi. Modelul Hanorace pentru cupluri Love My Girl Love My Boy în negru este foarte mult comandat.


Cu inscripție și imagine

Probabil acestea sunt modelele cele mai comandate și preferate. În această categorie se încadrează modelele noastre cele mai vândute Hanorace pentru cupluri The Boss The Real Boss în negru și Hanorace pentru cupluri King 01 & Queen 01 în negru. Și de ce nu Bonnie și Clyde, Hanorace pentru cupluri Bonnie 01 & Clyde 01 în negru?


Cu imprimeuri jucăușe

Hanorace pentru cupluri cu imprimeuri amuzante, cum ar fi prize, săgeți, săgeți sunt super populare, ca fiind unul dintre cele mai amuzante este Hanorace pentru cupluri Plug and Play în negru.


Printuri de super-eroi

Avem hanorace cu personaje precum Mickey Mouse și Batman. Unele dintre cele mai vândute modele noastre sunt Hanorace pentru cupluri Love Him Love Her în negru sau Hanorace pentru cupluri We Are Hoping în negru.


Pentru Crăciunul și Anul Nou

Hanorace pentru cupluri pentru Crăciun sunt printuri care sunt comandate doar în luna decembrie. Cerbi, sanie pentru Crăciun și Moș Crăciun - avem și astfel de imprimeuri.

Prețurile hanoracelor pentru cupluri

Da, putem spune că avem hanorace pentru doi ieftine. Dar ieftine, deoarece prețurile sunt scăzute, datorită cantităților mari de seturi de hanorace pentru îndrăgostiți, pe care le comandăm. Noi nu facem compromisuri privind calitatea. Chiar și putem spune că imprimările bluzelor noastre sunt unele dintre cele mai bune de pe piață, pentru că folosim pentru producția lor o mașină de imprimat testată.

Calitatea imprimării hanoracelor

Imprimarea este fraza populară la care suntem obișnuiți, dar, de fapt, majoritatea acestor hanorace și hanorace pentru cupluri sunt cu imprimare digitală (DTG), care garantează utilizarea pe termen lung. Imprimările hanoracelor sunt tipărite într-o tipografie modernă cu cea mai bună mașină de tipărire digitală Kornit, bazată pe o tehnologie dovedită. Printurile sunt pregătite de o persoană, tipărite și verificate din nou de o persoană dacă sunt apte de vânzare. Hanoracele cu imprimare non-perfecte nu ajung la depozitul Fashionmix, de aceea nu pot fi trimise prin curier și către dvs. Echipa magazinului online Fashionmix verifică fiecare hanorac - dacă are o imprimare bună și dacă hanoracul este în stare perfectă. Noi vindem și tricouri pentru cupluri, și hanorace pentru cupluri - noi folosim din nou aceeași metodă de imprimare.

Cum să spălați și să păstrați hanoracele pentru cupluri

Personal, echipa noastră a încercat să spală hanoracul cu 30 de grade într-o mașină de spălat și apoi să o pună într-un uscător de rufe. Imprimeul se păstrează. Am repetat acest proces de mai multe ori. Desigur, cu cât mai mult spălați hanoracele și cu cât le uscați mai mult într-un uscător de rufe, țesătura se va înrăutăți cu timp și imprimeul va decolora. Dar nu vă împiedică să comandați altele noi - veți diversifica. Și așa cum am spus - prețurile nu sunt mari și le puteți permite din nou.

Este important să nu spălați hanoracele la 40 sau 50 de grade sau mai mult, ci să le spălați la 30 de grade. Vă recomandăm întotdeauna să utilizați programul de spălare manuală la mașină de spălat, dacă îl aveți. Centrifugele nu sunt mari prieteni ai unor haine, după cum știm cu toții.

Desigur, nu călcați hanoracele direct pe imprimeul. O vom repeta din nou, să fie clar - nu treceți direct pe imprimare cu fierul de călcat. Veți strica hanoracele dvs., iar Fashionmix nu le poate lua garanția și le poate înlocui. Va trebui să cumpărați altele noi.

Păstrați hanoracele pentru cupluri curate și ordonate, folosiți un detergent și un balsam bun și folosiți un parfum bun. Îndepărtați firele de animale de companie. Și vă veți bucura de ele de fiecare dată când le îmbrăcați cu iubitul/a dvs.

Hanorace pentru cupluri ca cadou

Gândiți-vă cât de mult puteți să bucurați iubitul/a, dacă îi comandați online un hanorac pentru cupluri cu o imprimare interesantă. Ocazia poate fi Crăciunul sau Anul Nou. Dar nu numai sărbătorile de Revelion ar putea fi un motiv pentru a vă oferi cadouri. Ziua Îndrăgostiților este o sărbătoare excelentă în care partenerul dvs. poate primi un cadou neașteptat din bumbac cu imprimare dulce. Și Oh! Surpriză! - Veți avea cealaltă jumătate din cadou "complementară" sau un hanorac cu aceeași imprimare. Ce este o bucurie mai mare decât să arăți în Ziua Îndrăgostiților că iubești pe cineva.

Hanoracele pentru cupluri sunt potrivite pentru un cadou de ziua de naștere, o zi de nume, o aniversare. Ideea este bună, pentru că în caz dacă doar bărbatul sau femeia are o sărbătoare, atunci cu hanoracele pentru cupluri, celălalt primește un cadou în mod automat. Puteți, de asemenea, să le dați ca un cadou pentru o petrecere de băieți sau de fete, și de ce nu pentru un cadou de nuntă. Trebuie să fiți creativi și cadoul Dvs. va fi numărul unu la petrecerea. Memorabil, fotografiat, partajat!