Livrare gratuita peste 200 lei

Bluze Bărbați

Produse 1 - 48 din 51

1 2

Produse 1 - 48 din 51

1 2
Back to top

Magazin online de bluze pentru bărbați FASHIONMIX.

Bluză bărbătească este o parte de îmbrăcăminte foarte funcțională, care ocupa loc special în garderoba oricărui bărbat modern, care caută diversitatea în hainele lui de zi cu zi.

O gamă largă de modele de bluze la FASHIONMIX

Magazinul online Fashionmix vă oferă bluze din bumbac cu mâneci lungi, bluze cu decolteu in V, cu decolteu rotund, bluze  cu imprimeuri și bluze monocromatice. Materialele noastre preferate sunt  bumbac natural si lână care garantează un confort maxim  în diverse situații. Da, avem și bluze vătuite. Culorile pe care le veți găsi la noi sunt în mare parte pastel, care crează un aspect mai elegant.

Cum să purtăm bluzele de bărbați?

Bluzele de bărbați cu mâneci lungi sunt  alegerea preferată în timpul lunilor de primăvară și toamnă, atunci când este vorba de un look casual. Combinate rapid și ușor, cu blugi sau pantaloni baggy, cu gecipufoase sau veste, cu adidași sau teniși. Alegere foarte potrivite pentru școală, pentru o cafea cu prietenii sau o plimbare în parc.

Care sunt prețurile la modelele de bluze FASHIONMIX

Prețurile noastre sunt de 50, 60 și 80 lei. Toate prețurile sunt conform piață romănă și conform buzunarul romănilui.Hanoracele  pe care le oferim seamănă cu modelele scoase de firmele top de modă Dolce & Gabbana, Iceberg, Dsquared2, dar prețurile noastre sunt mult mai accesabile. Calitatea noastră de bluze se apropie foarte mult la calitatea pe care o găsim la produsele prezentate de către firmele deja stabilite pe piață mundială.

Nu rata ofertele de bluze la magazinul online FASHIONMIX!