Livrarea 15.99 lei. Gratuită peste 200 lei

Bermude Blugi Barbati

58 produse

58 produse

Back to top

Magazin online de blugi scurți pentru bărbați FASHIONMIX – Bărbații se îmbracă aici!

Doriți să păstrați stilul elegant și modern, chiar și în cele mai fierbinți zile de vară? Aveți nevoie doar de câteva modelele de blugi scurți pentru un look mișto.

O gamă largă de modele de blugi scurți la FASHIONMIX

În magazinul online Fashionmix, am ales o varietate de blugi scurți pentru bărbați în pas cu cele mai recente tendințe: blugi scurți slim fit, blugi scurți cu fund coborât, blugi scurți cu curea sau bretele, modele cu motive florale. Materialele folosite sunt în general naturale și asigura confort maxim, chiar și în cele mai călduroase zile de vară.

Cum să purtăm blugi scurți bărbătești?

Modelele de blugi scurți pentru bărbați se combină perfect cu tricourile cu decolteu rotund, tricouri cu decolteu în formă de V și tricouri cu gulercămăși cu mâneci scurte sau lungi. Ținuta va fi completă, dacă adăugați și o pereche de espadrile sau mocasini, teniși sau pantofi sport. Blugii scurți se pot purta aproape oriunde, făcându-le o parte preferată de îmbrăcăminte pentru bărbați în timpul verii.

Care sunt prețurile la modelele de blugi scurți FASHIONMIX?

Prețurile noastre sunt de 100, 130 și 150 lei conform modelul ales. Toate prețurile sunt conform piață romănă și conform buzunarul romănilui, iar calitatea și design-ul se apropie foarte mult la ceea ce găsim la produsele prezentate de către firmele deja stabilite pe piață mundială.

Nu rata ofertele de blugi scurți la magazinul online FASHIONMIX!