Livrare cu FAN Courier

Blugi pentru Barbati

57 produse

57 produse

Back to top

Blugi de la magazinul online Fashionmix

La magazinul online Fashionmix vă oferim o gamă largă de blugi pentru bărbați la prețuri reduse, prezentați în diverse colecții. Datorită site-ului nostru continuu îmbunătățit, vă puteți seta criteriile în filtre, astfel încât să puteți găsi modelele potrivite pentru dvs. rapid și ușor. Pentru bărbații care nu le place să-și piardă timpul lor rătăcind magazine, selecția noastră largă de blugi ieftine pentru bărbați, selectată cu atenție, condusă de cele mai recente tendințe în moda pentru bărbați, este în fața dvs., aranjată într-un catalog online cu fotografii de calitate detaliate! Modelele oferite de blugi pentru bărbați online vă vor fascina cu viziunea sa stilată și foarte bună.

Ce tipuri de blugi vă putem oferi?

În mod constant avem în depozitul nostru modele de blugi super buni disponibile, inclusiv:

Blugi cu rupturi pentru bărbați

Blugii cu rupturi pentru bărbați se disting prin diferite forme și locația rupturilor. Atât blugii largi clasici, cât și blugii strâmți pe picioare, ele se caracterizează prin diferite rupturi și patch-uri, decolorarea și înălbirea, și pot fi cu diferită croială și diferite detalii - blugi cu șiret, blugi tip șalvari, blugi foarte largi, blugi largi rap/rapper, blugi camuflaje, blugi cu benzi chiar și blugi tip Rocker sau salopetă de blugi.

Blugi cu efect șifonat

Blugii cu efect șifonat sunt foarte populare în ultima perioadă în rândul tinerei generații. Mai specifice ca o viziune, datorită efectului lor șifonat de-a lungul picioarelor, sunt potrivite stilului smart-casual, adăugând un accent sportiv pe aspectul elegant.

Blugi cu detalii tip stropi de vopsea

Ofertele noastre cele mai extravagante sunt blugii noastre cu stropi de vopsea în diverse combinații, variind de la extremele unii blugi standard pentru bărbați și la cealaltă parte a unii blugi tip slim fit și de ce nu blugi de tip șalvari sau blugi cargo.

Blugi slim fit pentru bărbați

Blugii slim fit pentru bărbați sunt blugi strâmți pe picioarele, cunoscuți sub numele de blugi de tip țigaretă, care pot fi întâlnite și ca varianta lor mult mai strânsă- blugi ultra slim fit. Cu lungimi diferite (avem blugi până la gleznă) și culoarea, un astfel de blugi pentru bărbați albi strâmți pe picioarele ar fi o finisare perfectă a ținutei dorite de dvs., pentru petrecerile de vară lângă bazin.

Blugi largi cu tur lăsat pentru bărbați

Considerat unul dintre tipul cel mai convenabil de blugi, cu tur lăsat, ele pot fi găsite într-o varietate de combinatii: blugi cu șiret, blugi cu stropi de vopsea, blugi cu benzi, blugi cu patch-uri, blugi pentru bărbați cu elastic la talie și gleznă, blugi largi rap/rapper , blugi Biker.

Blugi clasici cu croiala dreaptă

Fără îndoială, cea mai bună opțiune pentru toți gentelmenii sofisticați, sunt blugii noștri clasici cu croiala dreaptă pentru bărbați. Acești blugi eleganți sunt o alegerea potrivită pentru fiecare gust și ocazie. Printre ei, puteți găsi blugi moderni cu buzunar italian pentru bărbați sau blugi negri cu croiala dreaptă pentru bărbați, care seamănă cu pantaloni eleganți, cu care puteți merge la serviciu în birou, precum și la orice eveniment formal.

Blugi foarte strâmți skinny fit pentru bărbați

Foarte moderni și destul de specifici, acești blugi skinny pentru bărbați, sunt pentru bărbații curajoși care doresc să-și demonstreze individualitatea. Și de ce nu mușchii picioarelor și părțile sale din spate.

Blugi elastici pentru bărbați

Fabricați din țesături elastice care se lipesc de picior, ei pot fi combinate cu mai multe accesorii și tricouri moderne, astfel încât acestea vor rupe ideile de modă standard ale bărbaților, făcându-i vizibili și originali pentru alții.

Blugi cu manșete sau talie elastice pentru bărbați

Un exemplu tipic de blugi sport pentru bărbați, cumpărați în principal de către clienții mai tineri sau de mamele lor, sunt confortabile și destul de moderne. O parte integrantă a vieții cotidiene a fiecărui tânăr care încearcă să fie diferit. Confortabili ca pantaloni sport, dar eleganți ca blugi.

Despre prețurile blugilor noștri pentru bărbați

Prețurile de blugi la magazinul online Fashionmix sunt conformate cu consumatorii de masă, astfel încât toată lumea să le poată permite. Prețul accesibil nu înseamnă că acestea sunt de o calitate sau un design mai inferior, decât calitatea și designul marilor branduri de marcă din acest domeniu. Atât doamnele cât și bărbații au început să acorde mai multă atenție pe branduri de piață dovedite, dar dacă doriți să îi arătați pe ceilalți că nu sunteți sclavi pentru ei și că blugii mai ieftine pentru bărbați, de asemenea, arată destul de bine și au meritele lor, în acest caz veți găsi la noi o bogată varietate de blugi eleganți și moderni pentru bărbați. Cei mai mulți oameni ar prefera să aibă posibilitatea de a se bucura de două sau mai multe perechi diferite de blugi pentru bărbați, la prețul unei perechi de blugi de marcă, și noi salutăm această alegere, sprijinind-o cu prețurile noastre rezonabile pentru acești blugi de bărbați.

Eterni și universali - când și unde putem purta blugi

Fără îndoială, cel mai preferat tip de pantaloni pentru toate timpurile sunt blugii. Deși de-a lungul anilor au suferit mii de metamorfoze, ei rămân o haina veșnică până în ziua de astăzi. Purtat de miliarde de oameni din întreaga lume, în diverse combinații pentru fiecare ocazie, blugii vor fi întotdeauna alegerea potrivită pentru confort și stil. Având spiritul libertății și rebeliunei, atemporali și mereu moderni.
Dacă puteți alege tipul potrivit de blugi pentru bărbați și îl puteți combina cu gust, vă puteți permite să purtați blugi nu numai la birou, fără să arătați ca neprofesionist, dar și la evenimente și locuri mult mai formale. Dacă doriți să vă simțiți bine în "pielea dvs." și, în același timp, la un nivel, trebuie să alegeți modelele simple și mai întunecate, care nu prind ochiul, ci completează aspectul dvs. elegant.

Industria modernă de modă schimbă blugii, astfel încât să le puteți purta practic oriunde - în timpul liber, pe o plimbare, în club, pe discotecă, la serviciu, în parc, până la o petrecere de nuntă. În practică, cu ei toate combinațiile sunt posibile, ceea ce face ca blugii să fie singură îmbrăcăminte universală. Purtați blugi împreună cu cămăși de bărbați potrivite, tricouri, pulovere, bluze, hanorace și puteți îmbrăca o geacă din piele sau geacă pentru iarnă. Adăugați tenișii dvs. preferați și veți fi numărul 1 în compania dvs.!

Istoria blugilor

Așa-numitele blugi, sau cum ar fi corect să spunem - jeanși, sunt un fel de pantaloni purtați inițial numai de către agricultori și cowboy. La început, ei erau fabricate din țesături potrivite pentru fabricarea corturilor. Numele lor apare în anii 30 ai secolului XX din imprimarea Genes plasată pe ambalaje cu pânză. Pentru o scurtă perioadă de timp au devenit uniforme în timpul celui de-al doilea război mondial, câteva decenii mai târziu au fost haine preferate pentru hippie și puțin mai târziu pentru toți ceilalți.

Nu rata ofertele de blugi la magazinul online FASHIONMIX!