Livrare cu FAN Courier

Returnări, înlocuiri și reclamații

1. Fiecare articol cumpărat din magazinul online www.fashionmix.ro poate fi returnat într-un termen de 14 zile de la data primirii sale.

2. În caz că doriți să returnați un articol, va rugăm să ne trimiteți o cerere la adresa de e-mail: [email protected]. În cererea Dvs. de returnare scrieți:

 • Numărul comenzii Dvs.
 • Motivul returnării.
 • Doriți să primiți o altă măsură sau un alt articol.
 • Cont bancar (dacă doriți să vă rambursăm banii) + numele complet al titularului (contul bancar va trebui să fie pe numele persoanei care a depus comanda).

3Dacă doriți să înlocuiți sau să returnați produsele achiziționate, Vă rugăm să le trimiteți la următoarea adresă:
Fashion square Ltd
30-32 Rodopski Izvor str
1680 Sofia
Bulgaria

4. Termenul în care vă vom rambursa suma, dacă doriți rambursarea sumei, este de 14 zile după ce am primit articolul returnat de Dvs.

5. Rambursarea sumei se efectuează doar prin transfer bancar (contul bancar va trebui să fie pe numele persoanei care a depus comanda). 

6. Pentru înlocuire de produs:

6.1 Urmați pași de returnarea produselor afisate in punctul 3. (mai sus pe pagina)

6.2 Plasați o nouă comandă pentru dimensiunea pe care o doriți. Specificați în cămpul “Comentarii” ca doriti înlocuire - "pentru a înlocui comandă cu numarul  #####"

6.3. După primirea produsului returnat vă vom trimite produsul/produsele din comandă nouă.

Întreaga procedură durează între 7 și 14 zile, în funcție de distanța și disponibilitaea firmelor de curierat.
Veți achita costurile aferente serviciilor de curierat (în ambele direcții).

7. IMPORTANT! Pentru înlocuire sau returnare produselor primite de la noi, costurile de transport se achită de către dvs. în ambele direcții

8. În cazul în care ați ales opțiunea de a trimite coletul catre noi,  nu veţi achita taxe de livrare în momentul trimiterii (În acest caz beneficiați de livrare mai ieftină și conform taxele de livrare stabilite de către firmă noastra). Aceste taxe (24.99 lei) se vor aplica la  coletul pentru înlocuire (în cazul în care doriţi înlocuire) sau vor fi scăzute din suma pe care va vom restitui (în cazul în care doriţi restituire sumei)

9. În caz de înlocuire sau returnare a unor articole cumpărate din magazinul online www.fashionmix.ro acestea va trebui să îndeplinească următoarele cerințe:

 • Articolele să NU aibă integritate a ambalajului afectată;
 • Articolele să NU aibă etichete și/sau accesorii rupte sau care lipsesc;
 • Articolele să NU fi fost supuse la spălare și/sau tratament chimic;
 • Articolele să NU fi fost purtate;
 • Articolele să NU fie murdare;
 • Articolele să NU fi fost călcate cu fierul;
 • Lenjerie intimă și costume de baie NU se pot returna sau înlocui

Dacă un articol returnat de client răspunde la cerințele de mai sus, noi ne păstrăm dreptul să NU rambursăm suma.

Important! În cazul în care produsul returnat de Client este într-o stare care nu poate fi vândut ca nou, ne rezervăm dreptul de a solicita o taxă de la Client pentru a aduce produsul în forma sa originală (dacă este posibil) sau pentru a acoperi diferența de preț obținută la vânzarea produsului la mâna a doua (second hand). În cazul în care nu este de acord cu această condiție, putem livra produsul înapoi Clientului pe cheltuiala sa.

În cazul în care la returnarea produselor se observă urme de utilizare sau uzură, zgârieturi, escoriații, mirosuri, lipsa de accesorii sau părți ale produsului, ne rezervăm dreptul de a decide dacă să acceptăm returnarea sau de a păstra o parte din costul produsului - o sumă care va fi comunicată Consumatorului după evaluarea daunelor.

10. Produsele trimise catre  noi cu plată la livrare (plată ramburs) NU vor fi acceptate.

11. Reclamațiile de articole deteriorate se vor accepta în același mod ca și cererile de returnare. Termenul de reclamație este de 14 zile.

12. Dacă găsim că reclamația este întemeiată, noi vă vom rambursa suma plătită plus toate costurile de curierat pe care le-ați avut într-un termen de 10 zile de la primirea articolului.