Livrare gratuita peste 200 lei

Jachete și Geci Bărbați

30 produse

30 produse

Back to top

Magazin online de geci pentru bărbați FASHIONMIX – Bărbații se îmbracă aici!

Stilul sport-elegant, este cel preferat în îmbrăcămintea tinerilor în ziua de azi. Acesta este motivul pentru care o geacă pentru lunile reci este esențială.

O gamă largă de modele de geci la FASHIONMIX

Noi, de la magazinul online Fashionmix, am selectat diverse modele de geci de iarnă pentru bărbați, jachete din piele naturală și piele ecologică, geci pufoase, geci îmblănite, geci reversibile, geci cu blana și geci fără mâneci, geci groase cu glugă pufoasă, geci îmblănite și geci subțiri pentru primăvară sau vară, cu care vă puteți completa look-ul și, în același timp, veți primi confortul necesar în zilele cu temperaturi mai scăzute.

Cum să purtăm gecile de bărbați?

Indiferent dacă sunt din piele naturală, cu blană sau vătuite, gecile de bărbați pot fi combinate perfect cu o pereche de blugi sau pantaloni baggy de bărbați și  dedesubt cu un tricou, o bluză din bumbac sau pulover, în funcție de gradele afară. Pentru primăvară sau vară vă recomandam să purtați sub geacă doar o cămașa bărbătească de efect.

Care sunt prețurile la modelele de geci  FASHIONMIX?

Prețurile noastre sunt de 200 și 250 lei. Toate prețurile sunt conform piață romănă și conform buzunarul romănilui. Gecile  pe care le oferim seamănă cu modelele scoase de firmele top de sport Nike și Adidas, la fel cu firme faimoase - Gucci și Prada și cu unele accesibile ca Zara și H&M. Calitatea și design-ul nostru de geci se apropie foarte mult la ceea ce găsim la produsele prezentate de către firmele deja stabilite pe piață mundială.

Nu rata ofertele de geci, paltoane și veste la magazinul online FASHIONMIX!