Livrare gratuita peste 200 lei

Tricouri Polo Bărbați

17 produse

17 produse

Back to top

Magazin online de tricouri cu guler pentru bărbați FASHIONMIX – Bărbații se îmbracă aici!

Tricourile de bărbați cu guler (polo) sunt o alegere mai elegantă pentru ținuta dvs. Acest model de tricou a intrat în vestinamentul bărbatului ca un echipament sportiv pentru tenis sau golf. Cu ajutorul faimosului jucător de tenis Rene Lacoste (fundător de marcă Lacoste), tricoul polo a devenit un hit în tendințele de modă casual pentru bărbații.

Modele de tricouri cu guler (polo) la FASHIONMIX

În magazinul online Fashionmix, am ales modele cu imprimeuri și croieli interesante în care puteți găsi combinațiile dvs favorite de stil și culoare. Materialul folosit este de obicei bumbac, ceea ce asigura un conform maxim la fiecare purtare.

Cum să purtăm tricourile cu guler?

În ziua de azi, putem folosi tricourile cu guler (polo) nu numai pentru sport și pentru viată noastră de zi cu zi. Puteți combina un tricou polo, atât cu blugi și un blazer, în căt și cu o jachetă din piele sau cu o pereche de pantaloni baggy de toamna/iarna. Poți face combinația perfectă chiar și pentru o petrecere, indiferent de sezon (cu pantaloni scurți sau șalvari scurți pentru vară) – tricourile sunt la moda oriunde și oricând

Care sunt prețurile la modelele de tricouri cu guler (polo) la FASHIONMIX?

Prețurile noastre sunt între 45 lei și 70 lei. Toate prețurile sunt conform piață romănă și conform buzunarul romănilui. Tricourile cu guler  pe care le oferim seamănă cu modelele scoase de firmele top de modă - Dolce&Gabbana, Philipp Plein, Just Cavalli,dar prețurile noastre sunt mult mai accesabile. Calitatea noastră de tricouri se apropie foarte mult la calitatea pe care o găsim la produsele prezentate de către firmele deja stabilite pe piață mundială.

Nu rata ofertele de tricouri cu guler la magazinul online FASHIONMIX!