Livrare gratuita peste 200 lei

Pulovere Bărbați

22 produse

22 produse

Back to top

Magazin online de pulovere și cardigane pentru bărbați FASHIONMIX.

Puloverele și cardiganele de bărbați sunt cel mai purtate produse tricotate de catre toți bărbați. Ele oferă un confort, caldura si stil, nu numai în timpul zilelor reci de iarnă, dar și în timpul sezonului de primăvară-toamnă

O gamă largă de modele de pulovere și cardigane la FASHIONMIX

Magazinul online Fashionmix a selectat o mare varietate de pulovere și cardigane de bărbați în diferite stiluri, culori și combinații moderne. Scopul nostru este să încercam să satisfacem cele mai diverse gusturi ale clienților noștri.

Cum să purtăm puloverele de bărbați?

Puloverele și cardiganele sunt alegerea perfecta în zilele reci de toamnă și iarnă. Motivele pentru asta sunt mai multe - se combină cu ușurință cu pantaloni și cămașă pentru un aspect mai, de asemenea, pot completa și un look casual în combinație cu blugi, tricou sau geacă cu blană. Puloverele și cardiganele de bărbați sunt potrivite pentru muncă, școală, întâlnirea cu prietenii sau plimbari in natura.

Care sunt prețurile la modelele de pulovere  FASHIONMIX?

Prețurile noastre sunt de 100, 120 și 140 lei. Toate prețurile sunt conform piață romănă și conform buzunarul romănilui. Hanoracele  pe care le oferim seamănă cu modelele scoase de firmele top de modă Hugo Boss, Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Ralph Lauren, dar prețurile noastre sunt mult mai accesabile. Calitatea și design-ul nostru de pulovere și cardigane se apropie foarte mult la ceea ce găsim la produsele prezentate de către firmele deja stabilite pe piață mundială.

Nu rata ofertele de pulovere și cardigane la magazinul online FASHIONMIX!