Livrare gratuita peste 200 lei

Tricouri pentru Barbati

27 produse

27 produse

Back to top

Magazin online de tricouri pentru bărbați FASHIONMIX – Bărbații se îmbracă aici!

Încercați să vă imaginați garderoba dvs. fără tricouri. Noi am încercat și nu am reușit.

O gamă largă de modele de tricouri la FASHIONMIX

În magazinul online Fashionmix, am selectat diverse modele de tricouri pentru bărbați cu decolteu în formă de V, decolteu rotund, cu guler, sau cu diferite modele de imprimeuri si ștampile, deoarece dorim să fim  în pas cu moda și sa combinăm cele mai noi tendințe de îmbrăcăminte cu viață intensă pe care o duce fiecare bărbat. Modele noastre de tricouri oferă o notă de stil în viață obișnuită de zi cu zi. Tricouri cu deculteul în formă de V sunt un hit absolut pentru vară! Avem multe modele asemănătoare!

Cum să purtăm tricourile bărbătești?

În ziua de azi, tricourile pentru bărbați nu mai sunt un articol de îmbrăcăminte care este purtat doar în vara și sunt o parte din îmbrăcămintea pe care o purtăm în tot parcursul anului. Puteți combina un tricou modern, atât cu blugi și un blazer, în căt și cu o jachetă din piele sau cu o pereche de pantaloni baggy de toamna/iarna. Poți face combinația perfectă chiar și pentru o petrecere, indiferent de sezon (cu pantaloni scurți sau șalvari scurți pentru vară) – tricourile sunt la moda oriunde și oricând!

Care sunt prețurile la modelele de tricouri FASHIONMIX?

Prețurile noastre sunt de 29, 39, 49, 59 lei. Toate prețurile sunt conform piață romănă și conform buzunarul romănilui. Tricourile pe care le oferim seamănă cu modelele scoase de firmele top de modă - Dolce&Gabbana, Philipp Plein, Just Cavalli,dar prețurile noastre sunt mult mai accesabile. Calitatea noastră de tricouri se apropie foarte mult la calitatea pe care o găsim la produsele prezentate de către firmele deja stabilite pe piață mundială.

Nu rata ofertele de tricouri la magazinul online FASHIONMIX!