Livrare cu FAN Courier

Tenisi pentru Barbati

42 produse

42 produse

Back to top

Teniși pentru bărbați de la magazinul online Fashionmix

  • Ce trebuie să știți despre teniși
  • Despre colecțiile noastre și reducerile pentru tenișii de bărbați
  • Prețul scăzut este super, dar calitatea?
  • Cum să mențineți tenișii Dvs. pentru bărbați
  • De ce teișii niciodată nu ies din moda
  • Cum purtăm și combinăm tenișii de bărbați?
  • În ce cazuri este potrivit să purtați teniși
  • De ce să alegeți Fashionmix

Dacă sunteți în căutarea unor teniși foarte confortabili, doriți să găsiți o mare varietate într-un singur loc și, în același timp, să fie la un preț accesibil, dar, pe de altă parte, calitativi, atunci ați ajuns la locul potrivit.
Magazinul nostru online Fashionmix este prietenul dvs. bun în cumpărături.
Din rândurile de jos veți completa ideile dvs. despre lumea tenișilor.

Ce trebuie să știți despre teniși

Tenișii au fost create în anii '60 ai secolului XX, concepute în primul rând pentru skateboarding. Considerați veșnici, cel mai frecvent realizate din prelată și din cauciuc, ei simbolizează libertatea și răzvrătirea. Cu anii de la sport tipic, ei sunt transformați într-o adăugare universală a oricărui stil. Purtați de miliarde de oameni, tenișii sunt prezenți cel mai mult în moda pentru tineri și pot fi găsite aproape oriunde în lume.

Colecțiile și reducerile noastre de teniși pentru bărbați

Magazinul nostru online Fashionmix oferă o gamă largă de teniși ieftine pentru bărbați în diferite desene și cu înălțime și țesătură diferite.

Colecția de toamnă-iarnă

Pe parcursul ultimelor tendințe ale modei aici pot fi găsite: teniși înalți de iarna din pânză pentru bărbați, teniși din piele naturală și ecologică, teniși din velur, teniși sport cu căptușeală, teniși cu talpa groasă, teniși slip-on, teniși cu banda adeziva tip Velcro. Cele mai preferate pentru aceste sezoane sunt tenișii noastre maro din piele ecologică.

Colecția de primăvară- vară

În această colecție sunt ofertele noastre cele mai colorate și moderne.
Tenișii noștri pentru vară pot fi găsite în roșu, alb, galben, albastru, negru, gri, maro și în diverse combinații ale acestora. Modelele de Hit sunt teniși cu banda adeziva tip Velcro. De asemenea, din diferite materiale, printre care cele mai populare teniși pentru vară sunt așa numite teniși camuflafe cu culoare verde în poziție dominantă, în general, toate teniși joși de vară din țesătura, teniși pentru bărbați fără șireturi, teniși de tip Converse și toate celelalte tipuri de teniși potrivite pentru sport și diferite tipuri de antrenamente. 

Outlet

Această secțiune conține cele mai ieftine teniși pentru bărbați din toate sezoane. Deoarece sunt din colecțiile anterioare, prețurile lor sunt mult mai mici decât cele reale, iar pentru cei care nu vor să fie încălțați cu cele mai recente tendințe de modă, ei au cel mai bun raport preț-calitate.
În toate colecțiile noastre puteți găsi reduceri excelente pentru care nu puteți să nu fiți tentați, atâta timp cât veți urmări ce este nou în magazinul nostru online Fashionmix.

Prețul scăzut este super, dar calitatea?

Destul de des, oamenii aleg mărfuri cu prețuri ridicate sau anumit brand stabilit pe piață. Aceasta este alegerea Dvs., dar nu este întotdeauna disponibil pentru buzunarul Dvs.! Tenișii noștri pentru bărbați la prețuri scăzute, în nici un caz nu sunt inferiori ca calitatea, viziunea și confortul tenișilor de brand care costă o mulțime de bani.
Dacă alegeți articolele noastre, în loc de o pereche de teniși de brand, vă veți bucura de două sau mai multe perechi de teniși de diferite tipuri.
În Fashionmix veți găsi multe alternative bune la modelele celebre, dar la prețuri mult mai mici. Cu toate acestea, moda în fiecare an și în fiecare sezon se schimbă și dacă doriți să fiți la curent, va trebui să cumpărați câteva perechi pe an.

Cum să mențineți tenișii Dvs. pentru bărbați

În funcție de materialul de la care sunt fabricate, tenișii noștri pentru bărbați sunt menținuți, precum și unele teniși de brand, de exemplu - cu multă dragoste și atenție! Dacă doriți să vă bucurați de tenișii durata maximă de timp - utilizați-i conform destinației. Nu le spălați într-o mașină de spălat, nu le înmuiați sau le curățați cu detergenți de albire. În condiții de vreme umedă în afară, utilizați pentru tenișii luciu/lustru, o parafină lichidă sau alte mijloace adecvate. Pantofii umezi se usucă fără contact direct cu sobe și radiatoare. Folosiți mijloace adecvate de curățare și vopsire.

De ce teișii niciodată nu ies din moda

Cu toții preferăm să fim îmbrăcați și îmbrăcați confortabil în viața ocupată zilnică de astăzi. Din fericire, așa-numitele teniși sunt o tendință principală în modă de ani de zile. În zilele noastre, ei sunt un simbol al oamenilor independenți care privesc înainte și în sus. Transformându-se într-o icoană culturală, tenișii rămân cel mai preferat tip de încălțăminte pentru toate timpurile.
Diferite la înălțime, culoare, material, cu ei puteți fi atât la o prezentare de modă, cât și la un loc de joacă sportiv.

Cum purtăm și combinăm tenișii de bărbați?

Tenișii pentru bărbați sunt purtați recent, nu numai ca parte din îmracaminte de zi cu zi, ci și în ocazii pur formale, urmând exemplul nultor vedete de la Hollywood, cum ar fi Justin Timberlake, de exemplu. Tenișii pot fi perfect combinați cu blugi, cămașă și blazer, sau cu pantaloni sport sau pantaloni cu tur lăsat sau un set sportiv, un tricou și un hanorac, și de ce nu cu pantaloni și o vestă.

În ce cazuri este potrivit să purtați teniși

Când dorești să faci o impresie, dar în același timp picioarele să se simtă confortabil, cea mai bună opțiune este pur și simplu să porți teniși oriunde și oricând. Ei se pot potrivi destul de bine aproape petru toate stilurile, atâta timp cât sunteți suficient de curajoși să experimentați. In ultimul timp, tot mai multe celebrități combina costumul sportiv cu teniși pentru bărbați fără șireturi, demonstrând încrederea în sine prin faptul că arată bine în toate situațiile. O altă tendință recentă este că mirele și mireasa să poarte teniși albi în ziua nunții. De ce nu? Simultan dulci, eleganți și încălțați confortabil.
Ori de câte ori alegeți să încălțați niște teniși buni ca un finisaj pentru ținuta dvs. - nu veți greși!

Cumpără acum teniși pentru bărbați de la magazinul online FASHIONMIX!