Livrarea 15.99 lei. Gratuită peste 200 lei

Bermude si Pantaloni Scurti Barbati

28 produse

28 produse

Back to top

Magazin online de tricouri pentru bărbați FASHIONMIX – Bărbații se îmbracă aici!

Pantalonii scurți pentru bărbați reprezinta soluția elegantă și stilată pentru zilele călduroase de vară.

O gamă largă de modele de pantaloni scurți la FASHIONMIX

În magazinul online Fashionmix, am ales o varietate de pantaloni scurți pentru bărbați în pas cu cele mai recente tendințe: pantaloni scurți cu bretele, pantaloni scurți cu curea din textile, pantaloni scurți camuflaj, modele simple, multicolor sau cu dungi. Materialele folosite sunt în general naturale și asigura confort maxim, chiar și în cele mai călduroase zile de vară.

Cum să purtăm pantaloni scurți bărbătești?

Modelele de pantaloni scurți pentru bărbați se combină perfect cu un tricou casual sau cu unul polo, cu o cămașă cu mâneci scurte sau lungi, chiar si cu un blazer sau pulover ca un mod de acoperire. Ținuta va fi completă, dacă adăugați și o pereche de espadrile sau mocasini, teniși sau pantofi sport. Pantalonii scurți se pot purta aproape oriunde, făcându-le o parte preferată de îmbrăcăminte pentru bărbați în timpul verii.

Care sunt prețurile la modelele de pantaloni scurți FASHIONMIX?

Prețurile noastre sunt între 100 și 150 lei. Toate prețurile sunt conform piață romănă și conform buzunarul romănilui. Modelele de pantaloni scurți  pe care le oferim seamănă cu modelele scoase de firmele top de modă - Dsquared2, Cavalli, Philipp Plein. Calitatea și design-ul nostru de pantaloni se apropie foarte mult la ceea ce găsim la produsele prezentate de către firmele deja stabilite pe piață mundială.

Nu rata ofertele de pantaloni scurți la magazinul online FASHIONMIX!