Livrare cu FAN Courier

Alege cargo - alegerea practică pentru pantaloni

25.02.2019
Alege cargo - alegerea practică pentru pantaloni

Cine a spus că pantalonii practici arată obligatoriu de modă veche și inelegant? În zilele noastre, frumosul și practicul poate fi ușor combinat, iar exemplul ideal sunt pantalonii cargo, care, cu numeroasele sale varietăți, au devenit una dintre principalele haine din garderoba bărbatului modern.

Scopul lor original a fost să fie purtat de armată și să fie cât mai practic și mai confortabil pentru ei. Buzunarele lor multiple (din față, din spate, laterale, la talie) au fost destinate să conțină tot ceea ce avea nevoie un soldat (acordă o atenție deosebită pantalonilor cargo în verde militar clasic). Croiala lor liberă, care în același timp nu este prea liberă și fără formă, pune accentul pe linia naturală a picioarelor, le prelungește și le oferă confortul necesar în timpul mișcării.

Astăzi, cargo este una dintre cele mai recente hituri în moda bărbaților, iar tipurile sunt variate (blugi, pantaloni eleganți, pantaloni de trening și pantaloni de sport cu tur lăsat) și se potrivesc cu orice tip de cămăși sportive sau sport elegante, bluze și încălțăminte. Practic, nu-i așa? Poți purta pantalonii cargo cu adidașii tăi preferați sau teniși și să știi, că nu doar vei arăta bine și vei fi confortabil, ci și vei avea buzunare în care să ții telefonul, cheile, portofelul și orice altceva de ce ai nevoie. Modelele sunt în continuare diversificate, nu numai prin variații buzunarelor, dar, de asemenea, elasticelor în jurul taliei, care va face să te simți mai confortabil, fermoarelor în partea de jos a pantalonilor și alte soluții inteligente și elegante.

Pantaloni Bărbați

 

Scopul pantalonilor cargo este tocmai acest - practicalitate și confort. Culorile, croielile și stilul lor sunt variate. Indiferent dacă alegi blugi cargo în stil rocker, cu efect șifonat, cu care să arăți casual și original, sau pantaloni mai subțiri pentru un aspect elegant, care are de asemenea buzunare utile, poți fi sigur că ai combinat utilul cu cel frumos sau mai bine de spus - practicul cu modernul.
Pantalonii cargo au nu numai un design interesant, ci și fermoare sau manșete elastice, care îi fac și mai confortabili. Acest lucru va face să te simți confortabil pe parcursul zilei și, în același timp, nu îți vei face griji că stilul tău este prea neglijent.

Îmbunătățește stilul tău cu pantalonii cargo. Găsește spațiu pentru accesoriile de buzunar, și în același timp nu vei schimba stilul tău obișnuit. Sună bine, nu-i așa? Deci, este timpul să alegi stilul tău de pantaloni cargo!

Acțiune Împărtășește cu Facebook Împărtășește cu Google+ Împărtășește cu Pinterest
« Înapoi la toate articolele