Livrarea 15.99 lei. Gratuită peste 200 lei

Cămăşi Bărbați

64 produse

64 produse

Back to top

Magazin online de cămăși pentru barbați FASHIONMIX – Bărbații se îmbracă aici!

Cămașa a fost întotdeauna un semn de stil și eleganță, astfel încât fiecare bărbat trebuie să aibă cel puțin câteva din ei în garderoba sa.

O gamă largă de modele de cămăși la FASHIONMIX

Magazinul online Fashionmix  a selectat o colecție de cămăși cu mânecă scutrtă, cămăși cu mânecă lungă, cămăși standart sau mulate, cămăși slim fit. Oferim cămăși cu ștampile și cu glugă. Design-ul lor variază de la clasic până la mai neobișnuit cu materiale în principal naturale. Culori și combinațiile de culori sunt în conform   tendințele recente.

Cum să purtăm cămășile de bărbați?

Cămașa bărbățească, lafel ca blugii, este un articol de îmbrăcăminte universal. Se poate pune aproape în toate ocaziile și asigura look elegant, care va ieși în evidența. Pe langa combinația standard cu un costum, cămasa poate fi purtată cu blugi sau pantaloni sport. Pe ea puteți pune un sacou sportiv, vestă sau pulover. Pentru a completa look-ul, puteți adauga și teniși sau pantofi de ocazii, dar nu și adidași sport.

Care sunt prețurile la modelele de cămăși FASHIONMIX?

Prețurile noastre sunt de 70, 75 și 85 lei. Toate prețurile sunt conform piață romănă și conform buzunarul romănilui.Cămășile  pe care le oferim seamănă cu modelele scoase de firmele top de modă - Emporio Armani, Just Cavalli, Gucci, Prada, dar prețurile noastre sunt mult mai accesabile. Calitatea noastră de cămăși se apropie foarte mult la calitatea pe care o găsim la produsele prezentate de către firmele deja stabilite pe piață mundială.

Nu rata ofertele de tricouri cu guler la magazinul online FASHIONMIX!