Livrare cu FAN Courier

Espadrile Barbati

11 produse

Back to top

Magazin online de espadrile pentru barbați FASHIONMIX – Bărbații se îmbracă aici!

Espadrile apar în secolul al 14-lea în regiunea spaniolă Catalonia. De atunci, aceștea sunt considerate pantofi de vară confortabile și au devenit  populare în întreaga lume.

O gamă largă de modele de espadrile la FASHIONMIX

În magazinul online Fashionmix, am selectat diverse modele de espadrile  pentru bărbați potrivite pentru orice look modern – espadrile simple sau espadrile în diferite combinații de culori. Materialele folosite sunt în general naturale și asigura confort maxim, chiar și în cele mai călduroase zile de vară.

Cum să purtăm espadrilele de bărbați?

Espadrilele pot fi purtate de la începutul primaverii,  până la sfărșitul toamnei. Se combina ușor cu pantaloni sport, pantaloni și blugi scurți, sau cu un tricou simplu, tricou cu guler, pulover lejer și sacou. Ocaziile la care puteti purta espadrile sunt, de asemenea, destul de diferite - de la o plimbare în parc, până la o petrecere la discotecă.

Care sunt prețurile la modelele de espadrile FASHIONMIX?

Prețurile noastre sunt până la 70 lei. Toate prețurile sunt conform piață romănă și conform buzunarul romănilui, iar calitatea și design-ul se apropie foarte mult la ceea ce găsim la produsele prezentate de către firmele deja stabilite pe piață mundială, cum ar fi Tommy Hilfiger.

Nu rata ofertele de espadrile bărbătești la magazinul online FASHIONMIX!