Livrare gratuita peste 200 lei

Trening Barbati

6 produse

Back to top

Magazin online de treninguri pentru bărbați FASHIONMIX – Bărbații se îmbracă aici!

În ziua de azi, toată lumea știe, că treningul bărbătesc nu este doar îmbrăcăminte pentru sport și antrenamente. El a devenit o parte a modei pentru viață de zi cu zi, datorită a look-ul vedetelor sportive și cei mai populari artiști de rap și hip-hop

O gamă largă de modele de treninguri la FASHIONMIX

Magazinul online Fashionmix va oferă modele de treninguri din bumbac și din materiale sintetice, echipe sportive cu sau fără elastice pe picioare, pantaloni sportive cu printuri sau cu un design casual. De asemenea, aici veti gasi modele bluze de trening cu sau fără glugă, modele simple sau colorate.

Cum să purtăm treningurile de bărbați?

Treningul de  bărbați este întotdeauna o alegere bună atunci când mergi la o plimbare, cafea sau la antrenament. Combinația perfectă este cu pantofi sport, teniși și tricou. Pentru zilele mai reci, puteți adauga și o geacă pufoasă sau un alt tip de geacă de iarna pentru bărbați.

Care sunt prețurile la modelele de seturi sportive (treninguri)  FASHIONMIX?

Prețurile noastre sunt de 120 și 220 lei. Toate prețurile sunt conform piață romănă și conform buzunarul romănilui. Treningurile  pe care le oferim seamănă cu modelele scoase de firmele top de sport Nike, Adidas, Reebok, Puma, Kappa, dar la prețuri mult mai accesibile.

Nu rata ofertele de seturi sportive și treninguri la magazinul online FASHIONMIX!