Livrare cu FAN Courier

Cum să nu murdărim pantalonii scurți deschiși la culoare la fundul în timpul verii

27.07.2018
Cum să nu murdărim pantalonii scurți deschiși la culoare la fundul în timpul verii

Dacă vă plac hainele deschiși la culoare, este posibil să fi observat că după unul sau două purtări nu mai sunt chiar atât de deschiși. Dacă nu ați observat-o, probabil că trăiți într-un loc foarte bine întreținut și curat, unde ne-ar plăcea să ne invitați.

Pantalonii scurți de culoare albă sunt o alegere excelentă pentru vară, însă este cu siguranță un mare efort pentru a le păstra în alb. Chiar dacă alegem pantaloni scurți într-o altă culoare deschisă, este încă un angajament serios de a le păstra fără pete.

Cumpărați blugi scurți acum

Cel mai bun sfat pe care vi-l putem oferi este să alegeți pantaloni scurți în tonuri palide pentru evenimente speciale. Cu alte cuvinte, dacă știți că aveți o zi de lucru de 8 sau 12 ore, care nu este localizat doar în birou, este riscant să vă îmbrăcați în nuanțe luminoase. Dar dacă mergeți la o petrecere de aniversare, la un eveniment corporativ care nu necesită îmbrăcămintea formală, la o plimbare pe plajă, la o cină la un restaurant de la malul mării și altele, atunci pantaloni scurți în culoare deschisă sunt o opțiune ideală.

Dar omul nu știe niciodată unde va merge, un bărbat și mai puțin, ca să poți fi întotdeauna pregătit, de exemplu, cu pantaloni scurți albi. Puteți purta un ziar sau o revistă în geantă, pe care ocazional vă puteți pune sub fundul. Dacă vă îngrijorați să scoateți o batistă și începând să curățați bine o bancă de stradă, pur și simplu scoateți un ziar și așezați-vă pe el în mod inconspicuos.

Dacă, totuși, gândul de a vă murdări vă deranjează, purtați doar blugi scurți. Puteți alege chiar și un model care este murdărit în fabrică, pentru a vă asigura că dacă va murdăriți, nu va fi deosebit de vizibil, să spunem aproape deloc. Blugii scurți cu picături de vopsea și rupturi decorative, de exemplu, cu siguranță port "provocări", iar blugii scurți ușoare și simpli de asemenea vor face o treabă perfectă.

Acțiune Împărtășește cu Facebook Împărtășește cu Google+ Împărtășește cu Pinterest
« Înapoi la toate articolele