Livrare cu FAN Courier

Arăt că merg la nuntă dacă mă îmbrac în alb în timpul verii? Nu, ești modern!

10.07.2018
Arăt că merg la nuntă dacă mă îmbrac în alb în timpul verii? Nu, ești modern!

Dacă începem acest articol în mod filosofic, vom face cu siguranță o analiză a culorii albe și a simbolismului ei. Nu vom fi surprinși de faptul că este sinonim cu curățenia (nu doar cu anunțurile de praful de spălare), inocență, frumusețea și multe concepte valoroase - la fel ca și modernitate. Când vine vorba de bărbații îmbrăcați în haine albe, cu toate acestea, adesea opiniile sunt mult mai puțin pozitive. Mulți oameni urmează stereotipurile, ferm convinși că dacă se vor îmbrăca aproape în întregime în această culoare, vor provoca ridiculizare. Dar anul este 2018, motiv pentru care suntem hotărâți să lăsăm în trecut ideile vechi.

Albul este culoarea verii și acum este momentul să-l punem în mod activ în garderoba noastră. Cuvântul cheie este prospețime și adăugați-l la toate ținutele pentru sezonul. Una dintre cele două culori clasice este o adăugare ideală pentru viziunile oficiale și casuale.

Adidași albi și jeanși decolorați

Și când am spus "clasic", nu putem să nu începem cu "adidași albi și jeanși decolorați". Tenișii sau adidașii albi sunt potriviți pe tot parcursul anului, dar cel puțin putem fi siguri că vara vor menține culoarea lor pentru mai mult timp. Jeanșii le schimbăm cu blugi și, așa cum decolorarea, nu se va vedea atunci când sunt albi, alegem modele cu rupturi sau clasice.

Haine bărbați albi

Pantofi bărbați albi

Vine rândul și tricourilor. Nota de eleganta aduce un tricou alb cu un guler, deci un model similar nu este niciodata o alegere gresita. Desigur, puteți alege și pe un tricou alb model standard, iar alegerea imprimării depinde în întregime de dvs.

Albul se combină ușor cu orice îmbrăcăminte

Una dintre cele mai bune caracteristici ale albului este că este ușor de combinat cu totul și puteți a crea o ținută extrem de repede. Oricât de mult ne place, sfatul nostru este să nu vă îmbrăcați de sus până în jos în alb, astfel încât să nu aduceți asociații dintr-un trecut recent legat de nunți, oaspeții de nuntă și multe altele. Întrucât uneori limita dintre exact și prea îngust este foarte subțire și aproape invizibilă. Chiar și alb, am spune.

Acțiune Împărtășește cu Facebook Împărtășește cu Google+ Împărtășește cu Pinterest
« Înapoi la toate articolele