Livrare cu FAN Courier

Îndrăznești să porți blugi și să ți se vadă glezna? Este modern

02.08.2018
Îndrăznești să porți blugi și să ți se vadă glezna? Este modern

Vara acestui an întârziu, dar, în general, presupunem că deja a venit. Cu toate acestea, avem oarecare speranță că, cel puțin în luna august, ne putem bucura în siguranță de hainele noastre de vară fără să trebuiască să purtăm cu noi nici o jachetă din piele sau un hanorac. Lucrul bun este faptul că este rece sau cald, putem purta blugii preferați pentru bărbați până la gleznă fără îngrijorare, deoarece este cu siguranță una dintre tendințele noastre preferate.

Dacă vă place și vouă acest val de modă, țineți cont de câteva condiții importante atunci când alegeți modelul dvs. de blugi cu rupturi. După cum se spune, nu puteți să luați doar prima pereche care a venit în fața ochilor dvs., deci acordați atenție următoarelor rânduri.

Cumpărați acum blugi bărbați

În primul rând, este obligatoriu să alegeți model slim fit, deoarece doar el arată foarte bine la o astfel lungime . Să recunoaștem dreptate, modelele largi vor arăta ridicole.

De asemenea, nu uitați de șosete. Probabil știți că dacă purtați blugi până la gleznă, nu este foarte potrivit ca șosetele dvs. să încerce să vă atingă genunchii. De aceea, alegeți pantofi potriviți pentru a le purta fără șosete, sau cumpărați șosete ultra scurte, care aproape nu trec peste pantofi.

În ceea ce privește combinațiile de culori, ele depind în întregime de dvs. Denim albastru cu rupturi și teniși albi sunt o combinație care nu poate fi rea, același lucru este valabil și pentru un model slim fit închis cu pantofi sau teniși moderne într-o nuanță similară.

În general, rețineți că nu numai piciorul feminin arată bine cu blugi până la gleznă. Noi de asemenea avem ceva de arătat prin alegerea unui astfel de denim, așa că să nu vă fie teamă să arătați puțin din corpul vostru. De asemenea, alegerea unui model slim fit nu ar trebui să vă îngrijoreze, totuși anii '90 au trecut mult timp, și "blugi largi, bandană pe capul " deja nu sunt la modă.

Acțiune Împărtășește cu Facebook Împărtășește cu Google+ Împărtășește cu Pinterest
« Înapoi la toate articolele