Livrare cu FAN Courier

Smart casual - Cum integrezi blugii in 6+ combinații inedite

17.08.2018
Smart casual - Cum integrezi blugii in 6+ combinații inedite

Dintre zecile de stiluri vestimentare, stilul smart casual se bucură de foarte multă popularitate, iar acest lucru nu este de mirare dacă ne raportăm la combinațiile de haine pe care acesta mizează. Smart casual îți permite să mergi la birou și la petrecerea de după, fără să fie nevoie să optezi pentru o altă ținută! 

Blugi pentru Barbati

Ce înseamnă smart casual? TOP 3 piese vestimentare de bază

Smart casual se definește prin fuziunea a două stiluri vestimentare: pe de-o parte, vorbim despre elemente împrumutate din stilul office, pe de alta avem piese vestimentare de inspirație street wear, care, împreună, dau naștere unor outfituri extrem de interesante și de practice. Business-elegant, dar într-o notă lejeră - cam așa s-ar rezuma esența ținutele casual, pe care astăzi le putem purta în diverse ocazii și care se pretează oricui, indiferent de personalitate. Totuși, stilul smart casual poate fi destul de tricky, de aceea îți prezentăm cele mai importante 3 piese vestimentare de bază pentru realizarea unor astfel de ținute:

1. Jeanșii - de departe printre cele mai iubite articole vestimentare, jeanșii se remarcă prin versatilitatea lor. Indiferent de croi sau de culoare, aceștia par să rămână în tendințe indiferent de sezon. Nu este necesar să investești o avere într-o pereche de blugi, pentru că poți găsi foarte multe modele interesante de blugi ieftini

2. Tricourile - cât mai multe și, dacă se poate, cât mai simple! Tricourile își au un loc binemeritat în topul pieselor de bază necesare pentru crearea ținutelor smart casual. În funcție de model și de croi, acestea pot fi purtate cu jeanși, cu fuste sau cu pantaloni eleganți, reprezintând acele piese care conferă outfitului un aer lejer. 

3. Sacourile - sacoul este un alt ”must-have” atunci când vorbim despre realizarea ținutelor smart casual. Propunerea noastră este să alegi sacouri care nu sunt foarte pretențioase nici din punct de vedere al materialului nici al designului, pentru a permite o întreținere facilă, dar și integrarea în diferite combinații vestimentare. 

Idei de ținute smart casual pentru femei

Stilul smart casual se pretează atât pentru garderoba masculină, cât și pentru cea feminină. Pentru ele, propunem 4 combinații simplu de realizat și foarte chic!

#1. Optează pentru o pereche de jeanși skinny, de preferat într-o nuanță deschisă. Asortează-i cu o bluză albă, cu un sacou gri și cu o pereche de pantofi stilleto argintii! 

Optează pentru o pereche de jeanși skinny

#2. Vrei o ținută pe care să o poți purta atât la școală, cât și la o plimbare prin mall cu fetele? Tot jeanșii te salvează și în acest caz! Poartă-i cu o pereche de botine cu toc, cu o cămașă lejere și cu un top alb simplu! Accesorizează întreaga ținută cu o pereche de ochelari și ești gata pentru o nouă zi! 

Vrei o ținută pe care să o poți purta atât la școală

#3. Vrei o ținută smart casual cu un aer foarte cool? Îți propunem această combinație, în care elementul surpriză este jacheta din piele. Fără doar și poate vei face furori purtând un astfel de outfit! 

Vrei o ținută smart casual cu un aer foarte cool

Idei de ținute smart casual pentru bărbați 

Pornind de la o simplă pereche de blugi, putem începe prin a compune un outfit smart casual extrem de modern. Iată care sunt ideile noastre de ținute smart casual pentru bărbați: 

#1: O cămasă albă, o pereche de mocasini, niște jeanși clasici și un minim de accesorii - acestea sunt elementele de care ai nevoie pentru a crea una dintre cele trendy combinații vestimentare pentru bărbați. Inspiră-te din imaginea de mai jos! 

O cămasă albă, o pereche de mocasini

#2: De data această, îți propunem o ținută smart casual extrem de îndrăzneață, care are ca element focal denimul. Jeanșii sunt vedeta în această combinație, fiind puși în evidență de nuanța de alb a celorlalte elemente componente. 

De data această, îți propunem o ținută smart casual extrem de îndrăzneață

#3: O ținută smart casual care poate fi purtată în orice sezon poate fi compusă din câteva piese vestimentare elementare de bază din garderoba oricărui bărbat. Concret, asortând o pereche de blugi clasici, un tricou simplu, un sacou și o pereche de pantofi casual vei obține o ținută pe care o poți purta atât la birou, dar și la un date sau la o ieșire cu băieții! 

O ținută smart casual care poate fi purtată în orice sezon poate fi compusă

Pentru și mai multe idei de ținute smart casual, te invităm să descoperi articolele de pe blogul nostru! Reinventează-te cu Fashion Mix!

Acțiune Împărtășește cu Facebook Împărtășește cu Google+ Împărtășește cu Pinterest
« Înapoi la toate articolele