Livrare cu FAN Courier

Cum poți purta streetwear fără a arăta ca un infractor/criminal?

23.10.2018
Cum poți purta streetwear fără a arăta ca un infractor/criminal?

Stereotipurile nu sunt un lucru bun, dar aici că în țara noastră sunt serios neglijate. Și înainte de a ne apostrofili, vă vom întreba: sunteți sigur că nu ați judecat pe cineva după haine? Ridicați sprâncenele atunci când întâlniți o persoană în stil punk sau sincer indignat când împotrivă dvs. în metrou stă cineva cu ținte în stil rock pe pantofii și cranii pe rucsac? Da, proverbul spune "Întâlni pe haine, escortat la minte”, este la fel de adevărat astăzi, dar sperăm că este o chestiune de timp pentru a fi eradicată din psihologia noastră națională.

Pentru a ajunge la cuvântul: am scris toate cele de mai sus, pentru a susține teza că de multe ori oameni care poartă streetwear, sunt stigmatizați ca infractori. Foarte des, alții nu-și pot imagina că dorința de a purta o glugă este inspirată în întregime de alegerile dvs. de modă, nu de faptul că ai de gând să fure o benzinărie, de exemplu.

Hanorace

Hanorac cu glugă este unul dintre cele mai actuale exemple de streetwear. Cu toate acestea, pentru să nu fiți luați din greșeala ca un infractor, trebuie să evitați să-l purtați în același timp cu o glugă și ochelari de soare, altfel riscați o bunică să vă lovească cu o trestie sau roșie de pe terasă.

Desigur, acest sfat nu se aplică în cazul în care sunteți o stea de la Hollywood și vă ascundeți de paparazzi, dar dacă sunteți "eu sunt o persoană obișnuită", vă puteți abține în siguranță de la astfel de combinații de mascare.

Hanorac cu glugă este o îmbrăcăminte pe care o puteți purta cel puțin trei sezoane și uneori patru, având în vedere seriile de vară rece în munte, de exemplu, care necesită și îmbrăcăminte exterioară. Și vara această, desigur, care tocmai a decis să se arate în cele din urmă.

Dacă nu vă plac modele cu o singură culoare, puteți varia cu imprimări colorate sau culori strălucitoare.

Și pentru a vă asigura că nimeni nu se va gândi la dvs. ca un fraudător de telefon sau un dealer local, încercați să nu vă uitați în jur, mai ales atunci când sunteți îmbrăcați cu streetwear și nu pierdeți igiena să fie la un nivel excelent.

Acțiune Împărtășește cu Facebook Împărtășește cu Google+ Împărtășește cu Pinterest
« Înapoi la toate articolele