Livrare cu FAN Courier

Costume De Baie Bărbați

4 produse

Back to top

Costume de baie pentru bărbați de la magazinul online Fashionmix

Împreună cu sezoanele de vară care vin, în mod inevitabil vin și gândurile și planurile de odihnă.
Majoritatea oamenilor preferă să fie pe malul mării, dar chiar dacă alegeți munte, trebuie să aveți cel puțin o pereche de șort de baie, în cazul în care veți vizita o piscină. Majoritatea bărbaților consideră că cumpărăturile sunt ocupație enervantă și nu vor să meargă la cumpărături, așa că mântuirea lor este în cumpărăturile online. Bine ați venit la magazinul nostru online Fashionmix, pentru a vă economisi nervi, timp și bani și în același timp să vă cumpărați câteva perechi de costume de baie ieftine pentru bărbați cu diferite desene, croieli și mărimi. Aveți grijă de moda Dvs. de vară și distrați vă la max cu costumele noastre de baie diferite și elegante de la Fashionmix.

Tipuri de costume de baie pentru bărbați de la magazinul online Fashionmix

Ca și în cazul tuturor celorlalte produse, așa și la costumele de baie, noi am selectat pentru clienții noștri cele mai bune din piață în raportul aspect-preț-calitate. La noi, fiecare dintre voi poate obține tipul dorit de șort de baie, fie pentru mare, piscină sau pur și simplu tratamente SPA. Indiferent de locul unde este perioada dvs. de relaxare, trebuie să fiți la un nivel, în pas cu modă și, cel mai important, cu pantaloni scurți pentru plajă confortabili. Vorbind de comoditate, trebuie să menționăm aici, că în alegerea șorturilor dvs. de baie este extrem de important că acestea să fie din materiale de înaltă calitate, cei care se usucă repede, nu schimbă culoarea datorită diferitelor tipuri de apă în care le veți uda, să nu se estompeze de la soare prea repede (pentru că este inevitabil la un moment dat) și nu în ultimul rând – să nu să se extindă sau să se micșoreze țesătură șorturilor dvs. de baie.

De asemenea, când trebuie să decideți ce fel de șort de baie pentru bărbați să alegeți, pe lângă gustul dvs., trebuie să țineți cont cu ceea pentru ce le veți folosi cel mai adesea.

  • Dacă doriți în principal să practicați înotul cu ele, în acest caz cel mai potrivit va fi așa-numitul slip de baie pentru bărbați sau colanți de baie pentru bărbați, care nu va rezista la apă în timp ce înotați.
  • În cazul în care nu vă plac țesăturile elastice, vă putem oferi o mulțime de modele de pantaloni scurți de baie pentru bărbați, care pot fi și un șort de baie cu elastic, și un șort de baie cu șiret și pot fi utilizate nu numai pentru înot, ci și pentru plimbări pe plajă.
  • Dacă preferați boxeri de baie de bărbați, pentru domnii mai înalți putem oferi costume de baie cu o lungime până la mijlocul coapsei sau costume de baie până la genunchi fără șiret.
  • Dacă sunteți în căutarea unui costum de baie în stilul surf, iar puteți să-l găsiți la noi, avem multe costume de baie cu buzunare și de culori diferite, costume de baie colorate, frumoase și moderne, cu buzunare sau fără buzunare.

Avem în stoc de asemenea șorturi de baie monocromatice, pentru orice gust și preferință, costume de baie strâmte sau costume de baie largi, pentru fiecare corp, înălțime și stil. Șorturi de baie bărbătești cu șiret în culoarea contrastantă, cele cu desene florale sau imprimeuri distractive, șorturi de baie în carouri, șorturi de baie cu bandă colorată sau motiv marin vesel. Oferim toate mărimile, multe culori și combinații de culori, diferite croieli și lungimi.

În concluzie, dorim să vă încurajăm să vă alegeți cu atenție costumele de baie, deoarece oricât de neimportante sunt pentru unii dintre voi, ele vor fi cea mai importantă parte a stilului dvs. de plajă. Așadar, acordați atenție nu doar culorii, astfel încât să fie în concordanță cu prosopul de plajă sau cu șlapii dvs., de exemplu, dar și designului lor în ansamblu, lungimea și, bineînțeles, țesătura - este extrem de importantă, nimeni nu vrea să simtă disconfort în timpul odihnei.

Pentru cei care au grijă în special cu privire la aspectul lor de plajă, vă sfătuim să vă interesați de ultimele tendințe de modă în costumele de baie pentru bărbați, pentru a decide și dacă aveți nevoie să vă consultați ce tip exact ar fi potrivit pentru figura și înălțimea dvs., și să alegeți modelul potrivit pentru dvs.. Am observat că bărbații mai joși preferă șortul de baie tip slip sau un șort de baie foarte scurt, astfel încât să nu le scurteze picioarele și mai mult, respectiv bărbații înălțați aleg costume de baie mai lungi și în funcție de faptul dacă le plac picioarele lor, costumele de baie sunt mai strâmte sau mai largi, pentru a ascunde ceea ce nu le place.

În general, lipsa unui costum de baie confortabil și frumos, ar putea fi o cauză pentru o odihnă incompletă și nu atât de plăcută pentru bărbații mai moderni.

De ce prețurile costumelor noastre de baie pentru bărbați sunt atât de scăzute

Suntem renumiți ca o companie care preferă să satisfacă gusturile fiecăruia dintre clienții noștri, în timp ce dorim ca toată lumea să își poată permite produsele noastre. Ceea că vindem costume de baie pentru bărbați la prețuri scăzute nu înseamnă că nu sunt la un nivel suficient de ridicat. Dimpotrivă! Șorturile noastre de baie sunt fabricate din țesături de calitate și sunt adaptate tendințelor de modă, astfel încât acestea sunt moderne, actuale, confortabile și practice, capabile să satisfacă orice gust și stil. Similare modelelor giganților de modă renumiți, dar la prețuri mult mai mici, vă puteți permite câteva modele de costume de baie moderne, pentru a vă pregăti pentru orice situație.

Cumpărați costume de baie pentru bărbați de la magazinul online Fashionmix!