Livrare cu FAN Courier

Încălţăminte Bărbați

1 produse

1 produse

Back to top

Încălțăminte pentru bărbați de la magazinul online Fashionmix

Ce caută bărbatul într-o pereche de încălțăminte?

Când bărbații decid să cumpere încălțăminte, ei nu aleg cu ușurință. Încălțămintea pentru jumătatea masculină a umanității nu înseamnă în primul rând confortul, așa cum cred mulți oameni, doar pentru că natura masculină nu este la fel de fină ca și cea feminină. Este adevărat că funcționalitatea, confortul, țesăturile utile și în același timp durabile, sunt factori care determină dacă un bărbat se va opri să cumpere o pereche. Mai presus de toate, gustul personal este decisiv, dar și profesia unui bărbat și activitățile sale sunt cruciale în alegerea unei perechi. S-ar putea să fiți surprinși, dar în multe cazuri bărbații au mai multe perechi de încălțăminte decât doamnelor și acest lucru este dictat de practicalitatea lor înnăscută. De asemenea, moda afecteaza bărbații, desi rareori recunosc. Este o opinie comună că vanitatea tipului "mă doare, dar e frumos de ceea și sufer" se referă la femeile, în care există o doză de rațiune, dar să nu uităm că nici bărbații nu se pot unifica - în ceea ce privește încălțămintea, există o vanitate care este adesea ascunsă, dar este exprimat în evidențierea calității încălțămintei și prețul.

Desemnare încălțămintei pentru bărbați

În general, sunt împărțite în zilnice, sportive și pentru ocazii speciale sau de teren. Majoritatea domnilor vor spune că îi place încălțămintea lor să fie de lungă durată, dar mai ales din țesătura sănătoasă și talpă practică, care este valabil mai ales pentru vânători, alpinisti și călători. Când sunt pentru fiecare zi, există mai multe variante, precum și alți indicatori care îi îndrumă pe bărbați în alegerea încălțămintei. Acestea sunt legate cu numărul de kilometri care rula pe zi, ce anotimp este și pe ce teren se muta proprietarii de încălțăminte pentru bărbați.

Anotimpul

Ghetele pentru bărbați de iarna, joase sau înalte, trebuie să încălzească și să reziste cel puțin două ierni - cel puțin așa au spus cumpărătorii de sex masculin într-un sondaj. Pentru a îndeplini aceste cerințe, designul lor arată dur cu elemente de ranforsare, precum și cu o talpă înaltă, acceptabilă peste tot. În vara, totuși, bărbații nu-i plac să simtă greutatea pe picioarele lor și preferă espadrile, mocasini, papuci și șlapi ca cele mai confortabile și care nu necesită îngrijire delicată. Aici, conducerea este țesătura care respiră, care protejează picioarele de miros neplăcut din cauza transpirației. Ca soluție neutră pentru trei dintre anotimpuri, sunt tenișii, adidașii și, în general, încălțămintea de sport. Posibilitățile lor pentru extra-uri utile sunt multe la număr, precum și brandurile de renume mondial oferite.

Terenul

Unul dintre indicatorii cei mai importanți este terenul - dacă bărbatul va purta încălțămintea în condiții urbane sau non-urbane. Țesătură stabilă rezistentă la apă, întărită cu înveliș, este ceva pe care domnii dețin foarte mult, atunci când practică activități în aer liber și în condiții umede. Este interesant de observat că în ultimii ani bărbații folosesc cizme înalte mai mult ca un tip de încălțăminte specializată pentru situații extreme, decât pentru fiecare zi. Acest lucru este normal, având în vedere tendințele actuale și stilurile de viață. În timp ce în trecut cizmele au fost de moda și a fost considerat o onoare să fie purtate de dandii urbane, în zilele noastre ghetele sunt mai populare și mai larg utilizabile.

Culoare și design

Magazinul online FASHIONMIX are disponibil o varietate de culori, care vă va surprinde. Nu este necesar să se urmeze regula nescrisă pe care ar trebui să alegeți neapărat culoare „masculină“, adică gri, negru, bleumarin, maro sau bej, mai ales când vine vorba de o pereche de încălțăminte de sport pentru bărbați. Acesta este și cazul designului, pe care, de asemenea, nu-l comităm dogmelor. Se bazează nu numai pe confortul, ci și viziunea impresionantă, deoarece și bărbații au preferințele individuale ale stilului. Din ce în ce se întâlnesc culori luminoase, cum ar fi roșu sau galben, de exemplu, chiar și sugestii colorate, contrar convingerilor stabilite, ce culoare este pentru un bărbat și care - nu chiar.

Toate tipurile de încălțăminte de care are nevoie un bărbat modern, pot fi găsite în magazinul nostru online. Fiecare dintre noi vrea să iasă în evidență, mai ales atunci când dorește să lase impresii bune altora. Atât hainele, cât și încălțămintea bărbatului vorbește despre caracterul său, deci nu este lipsit de importanță ce fel de pereche purtăm. Cu siguranță nu veți trece neobservate, dacă cumpărați de la modelele oferite de FASHIONMIX.

Vizitați-ne și alegeți încălțămintea dvs. pentru bărbați acum!