Livrare cu FAN Courier

Adidași Chunky în birou? Ultramodern!

26.03.2019
Adidași Chunky în birou? Ultramodern!

Ești un fan de adidași cu talpă înaltă și voluminoasă, sau cei cu graifere? Iar de adidași eleganți cu o platformă? Știam că ești, deși este ultimul hit al modei urbane. Acum vei înțelege, cu toate acestea, de ce, în afară că sunt moderni, aceștia sunt, de asemenea, o modalitate creativă și bună pentru a aduce o notă mai atractivă în stilul tău.

Distrus mitul de haine strânse și uniforme de îmbrăcăminte și pantofi

Biroul nu este neapărat un loc unde poți purta doar îmbrăcăminte austeră și monotonă. Desigur, să ai un stil bun este important, mai ales când ești într-un mediu de lucru, dar există modalități ușoare și rapide de a îmbunătăți stilul, fără a pierde eleganța viziunii tale generale. Cel mai bun lucru în acest caz este că nici măcar nu trebuie să mergi la cumpărături pentru haine noi, deoarece micul secret este că schimbarea de stil nu va veni de la îmbrăcăminte, ci de la încălțăminte. Cum?

Prin adidași buni și confortabili, în special (având în vedere cele mai recente tendințe de modă) - adidașii chunky.

Acest tip de adidași nu numai că împrospătează îmbrăcămintea de birou, care este, de obicei, un costum sau pantaloni în gri, negru, albastru închis sau pepit clasic, dar și sunt un mod confortabil și distractiv pentru a întâlni sezonul nou, care implică mai mult dinamism și ușurință. Mediul urban necesită să fii în promptitudine constantă pentru o mișcare intensă și trecerea de la punctul A la punctul B, și tot timpul trebuie să arăți bine, nu?

Teniși pentru femei

Cum se combină adidașii chunky?

Adidașii chunky sunt ultra-moderni și vor face această sarcină uimitor de ușoară, pentru că îi poți combina cu curaj cu un costum, pantaloni sport-eleganți, sacou și blugi, și de ce nu cu o rochie potrivită.

Un alt avantaj al adidașilor moderni chunky este că aspectul lor este un echilibru ideal între sport și eleganță. Acest lucru se datorează designului lor, care combină aspectul clasic al adidașilor sport cu o talpă mai actuală și mai înaltă. Acest lucru păstrează senzația de confort, dar adaugă și un element mai modern. Culorile și modelele acestui tip de încălțăminte sunt enorme și, prin urmare modurile în care puteți să-i purtați în birou sunt numeroase și depind în întregime de stilul și gustul dvs. personal.

Îți place să porți cămăși și blugi monocromatici? Combină-i cu teniși pentru femei cu platformă, design clasic sau cu adidași ultra-moderni albi de dama și păstrează aspectul clasic, în timp ce îl înviorezi.

În cazul în care timpul cald și zâmbitor te inspiră pentru o viziune romantică, scoate rochia ta preferată (cu motive florale, monocromatică, cu imprimeuri ...) și combin-o cu teniși albi de femei cu călcâi negru și ținte sau cu teniși negri cu bandă și platformă. După cum știi, culoarea albă și neagră se potrivesc cu tot, așa că lasă-ți imaginația în libertate și experimentează cu orice îmbrăcăminte de birou pe care o găsești în garderoba ta.

Adidașii Chunky te așteaptă să te pun chiar în prim-planul tendințelor moderne.

Acțiune Împărtășește cu Facebook Împărtășește cu Google+ Împărtășește cu Pinterest
« Înapoi la toate articolele