Livrare cu FAN Courier

Adidașii eleganți ai viitorului – Slip on

21.11.2018
Adidașii eleganți ai viitorului – Slip on

În viața de zi cu zi grăbită, în care timpul pare ne presează constant, atunci când vine vorba de încălțămintea pe care o purtăm, cuvântul cheie este întotdeauna unul: confort! Deși Christian Louboutin nu crede că încălțămintea confortabilă poate fi frumoasă (amintiți-i celebrul citat "Nu aș vrea ca cineva să se uite la încălțămintea mea și să spună:" O, arată atât de confortabil! ""), suntem gata să ne certăm cu el pe această temă. Deoarece confortul este în primul rând, dar nu sună imposibil oîncălțăminte confortabilă poate fi în același timp și elegantă. Și aici introducem o nouă modă cheie, și anume: pe teniși și adidași Slip on - tendința care a cucerit bărbați și femei din întreaga lume.

Care este motivul pentru care sunt atât de actualitate?

Acești adidași sunt extrem de confortabili datorită designului sportiv și tălpii groase Chunky. Una dintre cele mai importante calități este că se combină perfect ... cu totul!

Adidași pentru bărbați

Cu stilul lor atletic, ei combină în sine aspectul sportiv și casual.

Combinându-i cu o pereche de blugi și un tricou, veți da viziunii voastre o senzație de libertate și confort, iar purtându-i cu o rochie, cu siguranță vețiprimiatenția cu această estetică contrastantă. O altă tendință de purtare a adidașilorSlip on este combinarea lor cu îmbrăcămintea sport cu un logo mare.

Designul simplu, care combină elementele de șosete și de adidași, face încălțămintea Slip on confortabilă și elegantă.

Tenisi pentru Dame

La apogeul sezonului de toamnă, când zilele devin mai scurte și starea de spirit, să recunoaștem, puțin plictisitoare, de ce să nu adăugați un pic de culoare în viziunea dvs. de zi cu zi, cum ar fi pantofi sport Slip onîn culori îndrăznețe - cum ar fi roșu aprins, de exemplu?

Și, pe măsură ce moda se mișcă înainte, și cu mare viteză, puteți combina în siguranță pereche dvs. confortabilă de adidași Slip on cu ținuta simplă de birou și să-i dați viață.

Aceștia nu sunt doar adidași, ei sunt adidașii eleganți ai viitorului! Indiferent de stilul pe care-l alegeți pentru adidașii dvs. Slip on, un lucru este sigur - veți fi întotdeauna modern, diferit, iar confortul este garantat!

Acțiune Împărtășește cu Facebook Împărtășește cu Google+ Împărtășește cu Pinterest
« Înapoi la toate articolele