Livrare cu FAN Courier

Spune NU blugiilor plictisitori!

14.02.2019
Spune NU blugiilor plictisitori!

Te-ai saturat sa porți blugi plictisitori? Probabil că ai mai multe modele identice, pe care le-ai îmbrăcat de sute de ori și cu care te-ai obișnuit atât de mult, că nici măcar nu le observi. Dar hainele nu ar trebui să fie de rutină! Ele sunt ceea ce te face diferit și interesant. Ele aduc stare mentală și spirit și suntem siguri că cauți anume acest lucru. Așa că spune NU blugiilor plictisitori și vezi ce îți vom oferi noi.

Pentru ca un articol de îmbrăcăminte să fie atractiv, este nevoie de un accent. Acestea pot fi imprimeuri, benzi, patch-uri, culoare specială, stropi de vopsea, decolorare la fabrica a părților componente ale țesăturii ... Variantele sunt atât de mult încât ar fi ridicol să te limitezi doar cu modelul clasic de blugi. Viața este prea scurtă pentru a purta haine plictisitoare, a spus un om înțelept. Nu știm cine este, dar știm că are dreptate. De aceea am dori să te ajutăm să rupi lanțurile de rutină, după cum îți recomandăm:

Blugi pentru Barbati

Blugi cu patch-uri

Aspectul casual și rebel este mereu la modă și întotdeauna atrage atenția. Blugii cu patch-uri sunt o soluție excelentă pentru a scăpa de modelele plictisitoare de care toată lumea este obișnuită. Bine este că dacă alegi blugi cu patch-uri, nu trebuie să depui mult efort pentru a alege un tricou sau o bluză potrivită, pentru că nu ai nevoie de nimic mai mult decât ceva simplu și monocromatic, pentru a evidenția accentul de blugi. Bugii cu rupturi sunt un clasic al genului, și prezența a cel puțin o astfel de pereche în dulapul tău, este mai mult decât obligatoriu.

Blugi cu pete colorate

Blugii cu stropi de vopsea sunt una dintre cele mai atractive variante. Primăvara vine , nu ar trebui să o întâlnim cu o stare de spirit? Cu blugii cu pete colorate, asiguri imediat propriul zâmbet și stil proaspăt, mai ales dacă sunt combinate cu rupturi decorative și au un efect șifonat. Cel mai bun alege un model slim fit, care este foarte relevant în ultimii ani. Accentul colorat pe denim arată foarte bine și este o opțiune potrivită, fie că alegi o cămașă de culoare închisă, o bluză cu motive geometrice sau o tricou cu imprimare. Suntem siguri că vei găsi combinația perfectă.

Blugi cu benzi

Unul dintre ultimele hituri din lumea modei este blugi cu benzi. Cu ei vei arăta sportiv și neglijent, dar în același timp vei atrage atenția. În plus, benzile prelungesc figura și o fac mai subțire și mai elegantă. Acest model de blugi este chiar mai proaspăt dacă este combinat cu imprimeuri sau patch-uri. Cu vremea caldă vine și vremea unei viziuni mai moderne, dar ce e mai bine decât combinarea confortului cu originalul?

Blugii nu ar trebui să fie plictisitori. Benzile, imprimeurile, patch-urile și efectele speciale pe țesătură, pot da viziunii un plus de culoare și stil. De ce să nu profiți de oportunitatea?

Acțiune Împărtășește cu Facebook Împărtășește cu Google+ Împărtășește cu Pinterest
« Înapoi la toate articolele