Livrare cu FAN Courier

Te-ai săturat să plătești pentru parcare în mall? 5 soluții de parcare

13.07.2018
Te-ai săturat să plătești pentru parcare în mall? 5 soluții de parcare

Recunoaștem că, în era Internetului, preferăm să alegem cumpărăturile online, dar, uneori, facem o excepție și ne plimbăm prin magazine. Cel mai bun lucru este că toate acestea se pot face într-o singură clădire, pentru care le mulțumim oamenilor care au inventat mall-urile.

Tenisi pentru Barbati

Este minunat să putem plăti facturi, să mâncăm cina, să vizionăm un film și să cumpărăm ceva nou, dar nu ne place să plătim pentru a ne parca mașina acolo. Cu toate acestea, este adevărat că parcarea subterană este cea mai convenabilă opțiune, mai ales atunci când vremea este rea și există riscul de a murdări hainele și încălțămintea pe măsură ce ajungem din mașină până la mall. Cu toate acestea, avem 5 alternative diferite pe care vi le oferim.

1. Aproape de metrou

Pentru a evita plimbări lungi, opțiunea cea mai convenabilă este să vă parcați mașina în zona din apropierea metroului dvs. de acasă. Cu toate acestea, acest lucru este valabil mai ales atunci când un metrou este, de asemenea, aproape de mall, pentru a evita transferul de pe autobuze, tramvaie și troleibuze.

2. Pe străzile mici din jurul mall-ului

Puteți să vă plimbați cu hainele și încălțămintea nouă în cartierul mall-ului și, deși în București este o misiune imposibilă, puteți găsi încă un loc de parcare gratuit undeva. Doar sperăm că nu se va confruntați cu o răuvoitoare de locuitori din zonă, care care au o atitudine negativă la mașinile necunoscute.

3. La spălătorie auto

După cum se spune, cu o singură acțiune, două soluții: veți spăla mașina și veți găsi o parcare temporară.

4. La parcarea unui hipermarket

Destul de des în jurul mall-urilor se află multe hipermarketuri, ale căror spații de parcare sunt complet gratuite. Data viitoare vă puteți opri mașina la unul dintre ei.

5. În fața casei dvs.

La urma urmei, nu trebuie să ieșiți întotdeauna cu mașina dvs. privată. De ce, după o plimbare de cumpărături într-un mall, să nu beți ceva împreună cu prietenii, fără a vă îngrijora cum veți conduce după aceea?

Acțiune Împărtășește cu Facebook Împărtășește cu Google+ Împărtășește cu Pinterest
« Înapoi la toate articolele