Livrare cu FAN Courier

Va fi vreodată negrul inutil în garderobă?

09.11.2018
Va fi vreodată negrul inutil în garderobă?

Putem răspunde la întrebarea, pe care am pus-o în titlul acestui articol, cu un singur cuvânt: va fi "nu" și materialul se va termina. Dar, deoarece credem că nu ar trebui să se impună o opinie, ci a argumentat, vă vom oferi câteva dovezi care ne întăresc teza că negrul nu este niciodată suficient.

Mai mult, Jay-Z a cântat "All Black Everything" acum un deceniu și cine suntem noi ca să nu avem încredere în cuvintele lui? Negrul în îmbrăcăminte poate fi atît de elegant, dar în același timp și casual, poate fi sportiv sau absolut riguros. Poate fi orice. Și va arăta întotdeauna bine.

Una dintre cele mai bune calități ale îmbrăcăminții negre este că are proprietatea de a vă ține viziunea subțire. Deci, dacă aveți niște kilograme în plus și vă deranjează, atunci puteți fi siguri că un tricou negru burta va deveni aproape imperceptibil.

haine negre pentru bărbați

Nu ne putem ascunde că blugii negri sunt de asemenea foarte favoriți. Am îndrăzni chiar să spunem că sunt clasica, aproape la fel ca și denimul albastru, pentru că dacă aveam doar blugi albaștri, cu siguranță puteam să ne plictisim de ei.

Negru, totuși, nu înseamnă doar haine care s-au dovedit de-a lungul timpului. Puteți să alegeți cele mai recente tendințe și să le re-colorați în nuanța întunecată, așa cum este cazul cu acest model de tricou, de exemplu.

Dacă prea mult negru în viziunea voastră vă deranjează (deși suntem de părere că întotdeauna poate încă puțin), puteți aduce cu siguranță un contrast luminos, alegând o curea, o șapcă sau teniși într-o culoare diferită, chiar luminoasă. Recunoaștem că una dintre combinațiile noastre preferate este roșu și negru, și nu este după Stendal, ci și după criteriile noastre de modă. Dacă doriți să păstrați elementele clasice în aspectul vostru, combinația de alb-negru nu vă va trăda, doar să aveți grijă să nu arătați ca un pinguin. Dar despre asta: altă dată.

Acțiune Împărtășește cu Facebook Împărtășește cu Google+ Împărtășește cu Pinterest
« Înapoi la toate articolele