Livrare cu FAN Courier

5 articole de îmbrăcăminte sau accesorii pe care să NU le porți la birou vara aceasta

05.06.2018
5 articole de îmbrăcăminte sau accesorii pe care să NU le porți la birou vara aceasta

Dacă locuiești într-un oraș în care spațiile verzi sunt în proporție mai mică decât porțiunile asfaltate și ai o muncă de birou, găsirea unui outfit potrivit pentru zilele caniculare ar putea fi un adevărat challenge pentru tine. Străzile încinse și aerul care devine irespirabil s-ar putea să te determine să alegi haine sau accesorii mai puțin potrivite pentru un mediu profesional, așa cum este un job de birou. Ne-am gândit să îți venim în ajutor și să îți prezentăm o lista cu 5 articole pe care ar trebui să le păstrezi, mai degrabă, pentru ieșirile cu prietenii sau zilele de weekend, în loc să le porți la locul de muncă. Iată care sunt acestea!

Pantofi decupați

Cu siguranță, atunci când spui „vară”, primul articol de încălțăminte care îți vine în minte sunt sandalele. Însă acestea nu spun în niciun fel despre tine că ai avea o atitudine serioasă, atunci când alegi să le porți într-o zi de muncă la birou. Codul bunelor maniere spune că laba piciorului nu ar trebui niciodată dezvelită într-un cadru oficial, iar călcâiele și degetele de la picioare ar trebui să rămână în permanență acoperite, dacă vrei să lași impresia de profesionalism. În loc să porți sandale, care nu doar că nu sunt indicate la birou, dar îți pot crea bătături sau bășici, din cauză că îți expun mai mult picioarele la razele de soare și la temperatura asfaltului încins, ai putea opta pentru o pereche de teniși din textile, care îți vor lăsa piciorul să respire, dar vor fi și foarte comozi în sezonul estival. Optează pentru un design simplu, într-o culoare uni, și bucură-te de picioare sănătoase și de aprecierea colegilor.

Pantaloni scurți

Dacă femeilor le-ar fi permisă purtarea unor pantaloni scurți, dar care nu trece de linia genunchilor, bărbaților le este total contraindicat acest articol de îmbrăcăminte, chiar dacă afară sunt multe grade. Inconștient, cei care vor observa acest outfit într-un cadru oficial își vor scădea încrederea în serviciile noastre, iar tu s-ar putea să ai de pierdut la capitolul autoritate. Alege, în locul pantalonilor scurți, o pereche de pantaloni din in, care sunt ideali pentru pielea ta în zilele în care termometrele se înroșesc, pentru că o lasă să respire în voie. Dacă ești femeie, alege să porți o pereche de pantaloni care îți lasă glezna liberă. Însă nu uita că în cele mai calde zone din lume oamenii stau acoperiți atunci când se expun la soare, pentru că sunt conștienți de faptul că, cu cât expunem mai multă piele la soare, cu atât corpul nostru se va încinge mai tare.

Pantaloni Bărbați

Tricouri transparente sau foarte decupate

La birou, un decolteu s-ar putea să-ți aducă mai multe reacții nefavorabile, decât admirație. Dacă ești bărbat, trebuie să știi că niciun articol de îmbrăcăminte care îți dezvăluie prea mult din piept, unde, cel mai probabil, ai pilozitate, nu este indicat pentru a fi purtat la birou. Dacă ești femeie, e posibil să fii tentată să arăți mai mult decât ar fi decent la locul de muncă, mai ales dacă afară este foarte cald. Păstrează tricourile transparente sau pe cele cu un decolteu generos pentru zilele libere, când colegii sau șeful tău sunt departe de tine. Altfel, riști să fii înțeleasă greșit și tratată ca atare ulterior.

Colanți

Colanții au început să fie populari în ultimii ani, deși au debutat ca un articol de îmbrăcăminte destinat balerinelor sau dansatorilor ori acrobaților. E lesne de înțeles că aceștia au un trup ca sculptat și se pot bucura de o musculatură foarte bine întreținută. Dacă nu ești o fire sportivă, iar picioarele tale nu arată întocmai cum ai vrea, evită să porți colanți, care îți vor scoate în evidență orice defect fizic. Mai mult decât atât, fiind fabricați dintr-un material care conține și elastic, s-ar putea ca pielea ta să aibă de suferit, la expunerea la soare.

Ochelari de soare

Acest accesoriu, pe care ar trebui să ți-l cumperi în funcție de forma feței tale, nicidecum după cum dictează trendurile, nu are ce căuta într-un mediu profesional, așa cum este biroul în care lucrezi. Imediat după ce ai ajuns la lucru, pune-i în suportul alături de care i-ai achiziționat sau lasă-i pe birou, în loc să îi porți pe cap sau, mai rău, la piept.

Ține cont de sfaturile de mai sus, dacă vrei ca respectul colectivului din care faci parte să fie ceva de care te bucuri la ordinea zilei!

Acțiune Împărtășește cu Facebook Împărtășește cu Google+ Împărtășește cu Pinterest
« Înapoi la toate articolele