Livrare cu FAN Courier

Decizia cu privire la modul de a nu arde „pe ochelari de soare“

31.07.2018
Decizia cu privire la modul de a nu arde „pe ochelari de soare“

Este timpul să vorbim despre ele - unul dintre accesoriile obligatorii de sex masculin, și anume Maiestatea lor, ochelarii de soare perfecți. Suntem convinși că nu vor iesi niciodata din modă, pentru că înseamnă că hainele ies din modă - nu te poți plictisi de ceva ce este necesar.

Cel mai bun lucru este că atunci când alegem o pereche de ochelari de soare pentru bărbați avem libertate și, în cele mai multe cazuri, același model ar fi făcut o treabă perfectă atât pentru îmbrăcăminte formală, cât și pentru sport. Desigur, că nu putem să nu avem ochelari de soare și pe plajă, dar acolo trebuie să fim atenți să evităm arderea "pe ochelari".

Cu siguranta vi sa întâmplat cel putin odată - să mergeți la mare sau la piscină, să beți bere sau menta cu sprite, să vă bucurați de un soare frumos, în cele din urma adormiți, apoi sa vă treziți, arătând ca o panda, dar intr-o combinație de culori inverse.

Lucrul rău este că nu putem rezolva situația cu puțin de fond de ten, așa cum ar fi făcut doamnele, așa că rămâne doar să așteptăm ca tenul să se egalizeze, ceea ce ... este, este nevoie de timp.

Sfatul nostru privind ochelarii de soare

Dar suntem aici pentru a vă oferi câteva sfaturi despre cum să nu ardeți "pe ochelari de soare".

  • Aplicați protecție solară. Acest lucru vă va proteja pielea de razele soarelui dăunătoare și va preveni arderea.
  • Înainte de a merge la mare, vizitați solariul. Deci, vă veți pregăti pielea pentru soare și veți evita înroșirea ei.
  • Alegeți ochelari de soare cu rama subțire, astfel încât dacă ardeți, să nu fie atât de evident. O alegere bună este o pereche de ochelari de soare stil Aviator sau ochelari de soare rotunzi, mai ales dacă vă plac John Lennon. Sau Ozzy Osbourne. Sau Harry Potter.
  • În timp ce sunteți pe plajă, scoateți din când în când ochelarii și bucurați-vă de soare cu ochii închiși.

Dacă ați decis că veți dormi pe plajă cu ochelari de soare și nu vă deranjează atât de mult gândul că puteți arde pe ei, cel puțin alegeți ochelari de soare moderni. Ochelari de soare Retro, permanent pe fața nu este atât de înfricoșător.

Acțiune Împărtășește cu Facebook Împărtășește cu Google+ Împărtășește cu Pinterest
« Înapoi la toate articolele