Livrare cu FAN Courier

Dresscode smart casual - Cum te îmbraci rafinat dacă ești bărbat

09.07.2018
Dresscode smart casual - Cum te îmbraci rafinat dacă ești bărbat

Stilul smart casual este, probabil, cel mai potrivit atunci când vine vorba de o ținută cu care nu ai cum să dai greș, indiferent de evenimentul la care urmează să participi. Adoptată de cei mai mulți dintre bărbați, smart casual-ul este definit printr-o ținută informală, cât mai aproape de noțiunea de „relaxat” și totuși ideală pentru mediul de afaceri. Desigur, nu trebuie să lucrezi neapărat într-o corporație ca să apelezi la acest outfit, ci mai degrabă îți poți concentra energia în a arăta celorlați cât de multă grijă ai investit în alegerea articolelor de îmbrăcăminte, pentru ca ținuta ta să fie una perfectă pentru acest stil. Dacă nu știi care sunt hainele pe care le poți combina pentru a ajunge la smart casual, ți-am pregătit mai jos o listă din care te poți inspira.

Cămăşi Bărbați

Sacoul

Dacă vrei să lași impresia unui stil lejer, dar cu bun-gust, alege să porți sacoul unui costum, lăsând pe umeraș pantalonii care îl completau. Pentru stilul smart casual, o croială cambrată este cea mai potrivită. Uită de sacourile drepte sau de cele în culori sobre și ia din dulap unul cât mai colorat sau unul dintr-un material ușor.

Mergi la sigur cu: un sacou cambrat de culoare albastră sau neagră.

O pereche de jeanși

Probabil cea mai inspirată invenție în ceea ce privește articolele de îmbrăcămine a fost cea a blugilor. Pantalonii din denim nu se vor demoda niciodată și îi vei putea asorta de minune cu orice ținută, inclusiv cu cea de tip smart casual. Ca să alegi perechea potrivită pentru tine, ține cont că acest stil impune purtarea unor blugi drepți, în culori închise, pentru că deja ai adăugat culoare în ținuta ta cu sacoul. Aruncă-ți o privire și în oferta noastră de blugi ieftini și alege mărimea potrivită pentru tine, ca să fii chic la următoarea ta apariție publică.

Mergi la sigur cu: blugi negri drepți.

Pantofii

Pentru că încălțămintea unui bărbat este cartea sa de vizită, ai mare grijă când ajungi în etapa în care îți alegi pantofii. Pentru stilul smart casual, aceștia ar trebui să fie eleganți, din piele, în culori închise sau asortate cu sacoul, dacă ai ales o culoare mai îndrăzneață a acestuia și în concordanță cu nuanța și textura curelei. Optează pentru un calapod clasic și nu uita să îi lustruiești cu atenție înainte de purtare.

Mergi la sigur cu: pantofi negri din piele, care se asortează cu cureaua.

Cămașa

Cămașa albă este, încă o dată, câștigătoarea în alegerea unei ținute cu care nu ai cum să dai greș. Dacă preferi o altă nuanță, ai grijă ca aceasta să fie una foarte deschisă, care să contrasteze culorile închise pe care ai mizat când ai ales celelalte articole vestimentare. Croiala cambrată este din nou varianta cea mai potrivită pentru o ținută smart casual, mai ales dacă ai o siluetă cu care te mândrești.

Mergi la sigur cu: o cămașă albă cambrată.

Cine a spus că nu poți fi îmbrăcat lejer, însă să emani siguranță și rafinament? Cu smart casual fii sigur că vei da lovitura!

Acțiune Împărtășește cu Facebook Împărtășește cu Google+ Împărtășește cu Pinterest
« Înapoi la toate articolele