Livrare cu FAN Courier

Griul nu trebuie neapărat să fie plictisitor

14.03.2019
Griul nu trebuie neapărat să fie plictisitor

Primăvara vine, și cu ea explozia de culori care aduc căldură și strălucire. Dar anume în caruselul colorat de nuanțe și combinații, recomandăm să te uiți la lucrurile din diferite unghiuri. Culoarea gri nu este la fel de sumbră și impersonală cum se crede adesea. Dacă știi cum și cu ce s-o combini și dacă ai ales modelele potrivite de îmbrăcăminte, vei arăta nu doar elegant și modern, dar, de asemenea, vei ieși în evidență. Griul are capacitatea de a aduce individualitatea ta în prim plan, dar iată câteva sugestii despre cum s-o accentuezi și s-o întărești cu ajutorul lui.

Îmbrăcăminte Bărbați in gri

Alege un tricou gri

Unul dintre principalele avantaje ale culorii gri este că se potrivește aproape cu totul. Nu crezi? Alege blugii tăi preferați și îmbracă-i împreună cu un tricou în melanj gri. Accentul sub forma de inscripție, imprimeu, patch-uri sau spray de vopsea adaugă o nuanță suplimentară viziunii tale generale, fără a pune în umbră strălucirea ta naturală.
Pe lângă blugi, poți combina tricoul gri cu pantaloni negri sau albi. Dacă te simți în starea de spirit pentru experimente curajoase, poți chiar să o combini cu ceva roz! Efectul va fi WOW.

Nu ratează blugii gri

Vorbind de blugi, nu putem rata și versiunea lor gri. Indiferent dacă acestea au rupturi moderne și patch-uri sau efectul nostru favorit șifonat, blugii gri combină clasicul cu cel modern. Versiunea lor albastră este întotdeauna o soluție ușoară și sigură, dar în acest caz alegerea de gri este ceva mult mai creativ. Ești un fan de viziunea rocker? Testează-o în gri! Vei vedea cum cămășile și bluzele tale preferate vor dobândi un aspect nou, doar pentru că te-ai gândit să le porți cu blugi gri.

Stilul sport în gri

Pentru momentele, în care principalul lucru pe care îl cauți este confortul, dar nu vei refuza și să arăți frumos, hainele sport gri sunt aici pentru a te ajuta. Cu ajutorul lor, vei scăpa de confortul sumbru al treningurilor negre și vei fi în ton cu vremea caldă. Alegerea de pantaloni de trening și hanorace în gama gri este mare, modelele lor nu are cum să nu-ți plac. Și pentru ca viziunea ta să fie completă, poți obține direct un set sportiv în culoarea grafitului.

Iar stilul sportiv are un element de bază care are capacitatea de a schimba lucrurile și mai mult, și acestea sunt tenișii și adidașii. Fii sincer și recunoști că nu ai fi refuzat niciodată să mai cumperi încă o pereche. Așa că în această primăvară vezi pantofii de sport în gri. Ce zici de niște adidași din satin gri, cu un accent de neon? Dacă cauți ceva mai simplu, alege adidașii din țesătură cu un design mai simplu. Vom șopti că combinația de gri și alb este ceva, care arată foarte frumos.

Variațiile sunt multe, iar combinațiile depind în întregime de starea de spirit și de scop. La urma urmei, cel mai important lucru este să te simți bine în pielea ta și, bineînțeles, în hainele tale.

Acțiune Împărtășește cu Facebook Împărtășește cu Google+ Împărtășește cu Pinterest
« Înapoi la toate articolele