Livrare cu FAN Courier

Adidașii cu talpă groasă - o nouă tendință

20.11.2018
Adidașii cu talpă groasă - o nouă tendință

Când vine vorba de teniși și adidași, principalul favorit în acest sezon sunt modelele cu talpă groasă. Mania de pantofi de sport voluminoși ne-a preluat repede, deoarece, pe lângă faptul că sunt confortabili sunt și eleganți, ne adaugă la înălțimea noastră aceicâțiva centimetri, de care avem nevoie.

Pentru bine sau pentru rău, clișeul că trăim într-o viață de zi cu zi grabită, este destul de adevărat. Și de aceeaîncălțămintea a ajuns la un nivel înalt, în care confortul este esențial.

Adidași pentru bărbați

Acordăm o atenție deosebită adidași lorvoluminoși și mari sau, de asemenea, cunoscuți sub numele de "dadsneakers" (adidașii lui tată). Odată ce Balenciaga a introdus pentru prima dată modelul îndrăzneț, au câștigat rapid inimile bărbaților și femeilor din întreaga lume, datorită practicalității lor și spiritului anilor '80. Aspectul adidașilor este dur, colorat și curajos. Atât de curajos încât le puteți combina atât cu o viziune sportivă, cât și cu casuală.

Astfel de adidași ar diversifica foarte mult viziunea gri și plictisitoare de birou.

Teniși pentru femei

Adăugați fusta dvs. preferată, doamnele, iar domnii, pot alege pantaloni în culori pure, cămașă albă sau tricou simplu, un blazer pentru o strălucire mai mare și iată - sunteți gata pentru a distruge stereotipurile într-un mod modern și elegant!

Dacă v-ați săturat de botinele de toamnă-iarnă, atunci diversificați cu curaj stilul dvs. cu botine de sport de nouă generație! Pe lângă faptul că sunt calzi, au talpă modernă groasă Chunky. Acestea sunt potrivite în mod special pentru o ținutacasuală de birou, atâta timp cât adăugați la ele un blazer, care va aduce o notă de eleganță.

În această linie de gândire, nu putem uita și tenișii de nouă generație, care sunt confortabili, practici și eleganți. Acestea sunt, de obicei, cu o platformă înaltă și cu accente diferite, ca cel mai proeminent dintre acestea sunt pietre pe ea. Combinați tenișii cu blugi simple și tricou, lăsându-i să fie cel mai remarcabil element din ținuta dvs.. Cele mai curajoase dintre voi pot să-i combine cu succes cu o rochie de cocktail și clutch.

Indiferent ce pantofi de sport veți alege pentru viziunea zilnică sau de petrecere, alegeți întotdeauna confortul, dar nu uitați doza dvs. de individualism, care vă va distinge de ceilalți.

Acțiune Împărtășește cu Facebook Împărtășește cu Google+ Împărtășește cu Pinterest
« Înapoi la toate articolele